Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έκτορας Μποτρίνι:Απογοητευμένος εστιάτορας του πέταξε καλαμάρι στο κεφάλι

Ο Έκτορας Μποτρίνι επέστρεψε τηλεοπτικά με την εκπομπή μέσα από την οποία έγινε γνωστός στο ευρύ κοινό, τον «Εφιάλτη στην κουζίνα». Ο γνωστός σεφ μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Έλα Χαμογέλα» και ανέφερε διάφορα απρόοπτα που κλήθηκε να αντιμετωπίσει από τους απογοητευμένους εστιάτορες και σερβιτόρους μετά από τα πικρά σχόλιά του.

 

Συγκεκριμένα, ο Έκτορας Μποτρίνι παραδέχτηκε ότι εκτός από το σόου που κάνει ο ίδιος στις κουζίνες των παικτών, έχει δεχτεί και ο ίδιος άσχημες αντιδράσεις από τους εστιάτορες. Αυτή τη σεζόν μάλιστα «έφαγε» στο κεφάλι ένα καλαμάρι, μετά από την κακή κριτική του. «Μου έχουν πετάξει ένα σωρό πράγματα. Τώρα μου πέταξαν ένα καλαμάρι επάνω μου γιατί τους είπα ότι δεν ήταν αρκετά καλό. Με πρόλαβε αυτός. Εντάξει, συμβαίνουν αυτά».

 

Αναφορικά με την επιστροφή της εκπομπής «Εφιάλτης στην κουζίνα», είπε: «Το κανάλι αποφάσισε να κάνει τον “Εφιάλτη”, δύσκολη απόφαση, “σκληρή”, μετά από τόσα χρόνια, αλλά ανταμειφθήκαμε όλοι. Δύσκολη χρονιά για όλους μας, για τα τηλεοπτικά, για τα εστιατόρια, για όλουςμας. Έτυχε και αυτό, συγκυρίες. Κάτι συζητώ για άλλη μια εκπομπή, αλλά τώρα έχω επεισόδια “Εφιάλτη” να γυρίσω. Έχουμε πολύ δρόμο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 20 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου