Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αυτός είναι ο πατέρας του Μελέτη που βίασε την Ανέτ

Της Σίσσυς Μενεγάτου

 

Πολλά έχουν ακουστεί για το ποιος μπορεί να είναι ο πατέρας του Μελέτη (Γιώργος Γεροντιδάκης) στις «Άγριες
Μέλισσες». Η «ΟΝ time», σύμφωνα με έγκυρες πληροφορίες, σας αποκαλύπτει ότι ο πατέρας του Μελέτη θα εμφανιστεί στα επόμενα επεισόδια.

 

Πρόκειται για το μεγαλοτραπεζίτη Σωκράτη Θέμελη, ρόλο που θα παίξει ο Χάρης Σώζος, ο οποίος επιστρέφει μετά από πολύ καιρό στην τηλεόραση για να φέρει τα πάνω-κάτω στο Διαφάνι! Σε αυτόν το μεγαλοτραπεζίτη θα καταφύγει ο Κωνσταντής (Γιάννης Κουκουράκης) για να δανειστεί χρήματα και να σώσει το βιος των Σεβαστών. Μια εντυπωσιακή κοπέλα -νέα άφιξη στις «Άγριες Μέλισσες»- η Δόμνα, ρόλο που θα παίξει η Νεφέλη Κουλούρη, η οποία είναι κόρη του μεγαλοτραπεζίτη, θα πάρει τα… μυαλά του σκληρού Κωνσταντή. Έρωτας κεραυνοβόλος! Τόσο δυνατός θα είναι ο έρωτάς τους που ο Κωνσταντής θα τη ζητήσει από τον πατέρα της για γυναίκα του και θα ορίσουν τους αρραβώνες.

 

Ο μέλλων πεθερός του θα βοηθήσει τον Κωνσταντή να σώσει την περιουσία των Σεβαστών, ενώ ο νεαρός θα πετάει στα σύννεφα θεωρώντας ότι είναι άξιος γιος του Δούκα. Πού να ήξερε τη θύελλα που έρχεται και ποιο
σκοτεινό μυστικό της νιότης του κρύβει ο μέλλων πεθερός του.

 

Το τραγικό μυστικό της Ανέτ

Ο μεγαλοτραπεζίτης Σωκράτης Θέμελης έχει ένα καλά κρυμμένο μυστικό, που όταν αποκαλυφθεί θα τινάξει το Διαφάνι στον αέρα! Η μόνη που το γνωρίζει είναι η Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη), μητέρα του Μελέτη και αδερφή του Δούκα Σεβαστού (Λεωνίδας Κακούρης), γιατί αυτό το μυστικό σημάδεψε όλη τη ζωή της! Γνωρίζει τον άνδρα που τη βίασε και έμεινε έγκυος, ενώ το όνομά του δεν το έχει αποκαλύψει ούτε στον αδερφό της, όταν του άφησε το γιο της και έφυγε σαν κυνηγημένη για το Παρίσι.

 

Πιστεύει πως το μυστικό της θα μείνει «θαμμένο» βαθιά μέσα στην ψυχή της. Όμως η μοίρα θα αποφασίσει αλλιώς. Το μυστικό θα έρθει στο φως και η σκηνή πατέρα και γιου θα είναι συγκλονιστική. Ο Σωκράτης Θέμελης είναι αποφασισμένος να δώσει τα πάντα στο γιο του. Να τον κάνει άρχοντα στο Διαφάνι και να μην εξαρτάται από τον Δούκα Σεβαστό. Το θέμα είναι πώς θα αντιδράσει ο Μελέτης, που πιάνει αμέσως «φωτιά». Όμως ο Σωκράτης Θέμελης θα έχει κι άλλο θανάσιμο κίνδυνο να αντιμετωπίσει.

 

Όταν ο αυστηρός και ανελέητος Δούκας μάθει την αλήθεια για τον άνδρα που βίασε την αδερφή του, θα παιχτεί
η κορύφωση του δράματος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου