Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mega πρόγραµµα για όλα τα γούστα

Με προσεκτικό στρατηγικό σχεδιασμό και ένα πλούσιο, πολυσυλλεκτικό πρόγραμμα ενημέρωσης και ψυχαγωγίας,
το Mega προχωράει σε δυναμικό λανσάρισμα νέων και πρωτότυπων προγραμμάτων έως το τέλος της τρέχουσας τηλεοπτικής περιόδου.

Νέες ενημερωτικές εκπομπές

 

Στην ενημέρωση το αμέσως επόμενο διάστημα θα βγουν δύο ενημερωτικές εκπομπές, η «Bαβέλ» με τον Νίκο Φιλιππίδη και το «Μega Stories» με τη Δώρα Αναγνωστοπούλου. Επίσης, έως το τέλος του 2020 προγραμματίζεται να βγει στον αέρα και μία νέα εβδομαδιαία εκπομπή του Νίκου Ευαγγελάτου, που θα παρουσιάζει τα προφίλ σπουδαίων Ελλήνων από όλους τους χώρους. Δεν θα είναι απλώς μια εκπομπή με συνεντεύξεις, θα έχει αρκετά εξωτερικά γυρίσματα, μέσα από τα οποία θα γνωρίσουμε καλύτερα τη ζωή, το έργο και την προσωπικότητά τους.

 

Επιστροφή στις καλές σειρές

 

Το Mega επιστρέφει δυναμικά στη μυθοπλασία με τη νέα σειρά «Σχεδόν ενήλικες» της Μυρτούς Κοντοβά, η οποία θα κάνει πρεμιέρα στις αρχές Νοέμβριου και θα προβάλλεται μια φορά την εβδομάδα. Μια αστεία και περιπετειώδης σειρά με μικρές και μεγάλες απατεωνιές, μια ιστορία συγκατοίκησης και φιλίας, για το «σήμερα» των ανθρώπων που έχουν επιβιώσει από την ελληνική κρίση, τα μνημόνια, την ανεργία, τον κορωναϊό , την καραντίνα. Πρωταγωνιστούν ο Γ. Στάνκογλου, ο Μ. Παπαδημητρίου, ο Γ. Παπαγεωργίου και η Θ. Τζήμα. Σύντομα έρχεται και η «Έξαψη» της Τίνας Καμπίτση σε σκηνοθεσία Βασίλη Τσελεμέγκου. Ένα ερωτικό αστυνομικό δράμα που αναμένεται να κάνει πρεμιέρα επίσης τον Νοέμβριο στο Mega και θα προβάλλεται δύο φορές την εβδομάδα. Εκτός από τον Τάσο Νούσια, στη νέα σειρά θα πρωταγωνιστήσουν η Ιωάννα Παππά, ο Νίκος Πουρσανίδης, η Γιούλικα Σκαφιδά, ο Κωνσταντίνος Κάππας, αλλά και η Αναστασία Παντούση. Στα σκαριά βρίσκονται δύο ακόμα σειρές. Η πρώτη θα είναι ο «Σιωπηλός Δρόμος» σε σενάριο Μελίνας Τσαμπάνη και Πέτρου Καλκόβαλη (είναι οι δημιουργοί της μεγάλης επιτυχίας «Άγριες Μέλισσες») και σε σκηνοθεσία Βαρδή Μαρινάκη. Η δεύτερη σειρά έχει την υπογραφή του Θοδωρή Παπαδουλάκη, του σκηνοθέτη της πολύ επιτυχημένης σειράς «Το Νησί», και θα μεταδοθεί την επόμενη σεζόν 2021-22.

Εναλλακτική ψυχαγωγία

 

Η νέα πρωινή, καθημερινή εκπομπή «Πάμε Δανάη!» με παρουσιάστρια τη Δανάη Μπάρκα έκανε δυναμική είσοδο στην πρωινή ψυχαγωγική ζώνη παρουσιάζοντας ένα διαφορετικό και φρέσκο περιεχόμενο. Ακολούθησε η πρεμιέρα ενός project που έχει ιδιαίτερο συμβολισμό για το Μεγάλο Κανάλι, το «Σπίτι με το Mega». Κάθε
Παρασκευή στις 23.10 αγαπημένοι καλλιτέχνες, τραγουδιστές και συνθέτες παρουσιάζουν τα τραγούδια που έχουν αφήσει ιστορία, αλλά και τις μεγαλύτερες σύγχρονες επιτυχίες σε πρώτη τηλεοπτική μετάδοση. Μερικά από τα πολύ ξεχωριστά ονόματα της ελληνικής μουσικής σκηνής που θα βρεθούν στο «Σπίτι με το Mega» είναι οι Στέφανος Κορκολής, Ελευθερία Αρβανιτάκη, Διονύσης Σαββόπουλος και Onirama.

 

Δυναμική πρεμιέρα με υψηλά νούμερα τηλεθέσης έκανε το καθημερινό τηλεπαιχνίδι «Ένα εκατομμύριο γιεν» με τη Σμαράγδα Καρύδη. Το νέο παιχνίδι γνώσεων του Mega μοιράζει πραγματικά γιεν και προβάλλεται καθημερινά
στις 18:40, δίνοντας lead in στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του σταθμού.

 

Tο «Απόψε μόνο», το πιο γρήγορο, ανατρεπτικό και απρόβλεπτο late night comedy show με τον Λάμπρο Φισφή, έρχεται την Πέμπτη 22 Οκτωβρίου στις 23.30 και κάθε Πέμπτη. Ο Λάμπρος Φισφής μαζί με την ομάδα του, τον Δημήτρη Μακαλιά, τον Ζήση Ρούμπο, τον Γιάννη Σαρακατσάνη, αλλά και τους Θωμά Ζάμπρα και Άγγελο Σπηλιώπουλο, θα υποδέχεται πρόσωπα της επικαιρότητας, στο ξενοδοχείο «Μπάγκειον», στην πλατεία Ομονοίας.

 

Καθώς οι μαγειρικές εκπομπές είναι απαραίτητες στη σκαλέτα κάθε καναλιού, η Ντίνα Νικολάου με την εκπομπή «Dina’s bakery» κάθε Σάββατο και Κυριακή στις 16:50 παρουσιάζει νόστιμες, εύκολες, αλμυρές και γλυκές συνταγές στους τηλεθεατές.

 

Το «Autohub» έκανε πρεμιέρα χθες το πρωί. Κάθε Κυριακή, η εκπομπή θα προσεγγίζει τις σύγχρονες και διαφορετικές μορφές της αυτοκίνησης. Ο Βαγγέλης Κιούσης οδηγεί και παρουσιάζει τα νέα αυτοκίνητα, παρακολουθεί τις εξελίξεις στην Ελλάδα και τον κόσμο, ενώ εστιάζει στην πρόοδο της αυτοκινητοβιομηχανίας.

 

Προτάσεις για Σαββατοκύριακο

Προτάσεις περιεχομένου υπάρχουν και για την ψυχαγωγική ζώνη του Σαββατοκύριακου. Συγκεκριμένα, στα σκαριά βρίσκεται μία πρωινή ψυχαγωγική εκπομπή με τον παρουσιαστή ή την παρουσιάστρια να μην έχει κλειδώσει ακόμα, ενώ στη μεσημεριανή ζώνη, το τιμόνι της ψυχαγωγίας αναλαμβάνουν οι Ντορέττα Παπαδημητρίου, Κατερίνα Ζαρίφη και Μαρία Σολωμού με το γυναικείο lifestyle μαγκαζίνο «Roomies». Επίσης, ετοιμάζεται και το late night show του Θοδωρή Αθερίδη με τίτλο «Έλα και θα δεις». Σύμβουλος της εκπομπής θα είναι η καταξιωμένη δημοσιογράφος-δημιουργός τηλεοπτικών εκπομπών Σεμίνα Διγενή.

 

Η πιο απολαυστική περσόνα της ελληνικής διασκέδασης, ο Τόνι Σφήνος, έρχεται στο Mega από το β’ μισό της σεζόν. Ο αγαπημένος περφόρμερ θα παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Super Market». Το «Gogglebox», το βρετανικής παραγωγής format στο οποίο πρωταγωνιστές είναι οι ίδιοι οι «τηλεθεατές» και σχολιάζουν με το δικό τους ξεχωριστό και έξυπνο τρόπο την επικαιρότητα, είναι στο σχεδιασμό του Μεγάλου Καναλιού και επίσης θα προβληθεί εντός του Νοεμβρίου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 19 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου