Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ο Βόσκαρης αδερφός του Σέργιου

Της Σίσσυς Μενεγάκου

 

Ο ανελέητος διευθυντής των φυλακών Μάνος Βόσκαρης (Βασίλης Μπισμπίκης) στις «Άγριες Μέλισσες» μισεί θανάσιμα την Ελένη (Μαρία Κίτσου) και η «ON time» σας αποκαλύπτει το μυστικό του: Έχει δώσει όρκο να  εκδικηθεί το φονιά του «αδερφού» του.

 

Όχι αδερφού εξ αίματος, αλλά επιστήθιου φίλου του από παιδιά, που δεν ήταν άλλος από τον Σέργιο Σεβαστό! Αυτό είναι το «βάρος» που κουβαλάει ο Βόσκαρης, αλλά η Μυρσίνη (Κατερίνα Διδασκάλου) δεν γνωρίζει τη σχέση που έχει ο σκληρός διευθυντής των φυλακών με τον Σέργιο, καθώς έχουν περάσει πολλά χρόνια από τότε. Ο πατέρας του Βόσκαρη (το ρόλο έχουμε δει να παίζει στα πρώτα επεισόδια ο Τάσος Χαλκιάς) ήταν ο πιστός επιστάτης στα κτήματα της οικογένειας Σεβαστού.

 

Ο γιος του, που δεν είναι άλλος από τον Βόσκαρη, ήταν ο κολλητός φίλος του Σέργιου και τα δύο παιδιά ήταν σαν αδέρφια, παρόλο που ο ένας μεγάλωνε στο πλουσιόσπιτο και ο άλλος μέσα στη φτώχεια στα χωράφια. Μια φιλία που διακόπηκε όταν ο Βόσκαρης μπήκε στη Χωροφυλακή και έφυγε από το χωριό. Όμως πάντα θεωρούσε ότι ο Σέργιος ήταν ο αδερφός του. Έτσι, όταν έμαθε για το θάνατό του διαλύθηκε. Και όταν αποκαλύφθηκε ότι δολοφονήθηκε, ορκίστηκε να εξαφανίσει από προσώπου γης τον άνθρωπο που έκοψε το νήμα της ζωής του.

 

Γι’ αυτό μισεί θανάσιμα την Ελένη. Είναι η φόνισσα του καλύτερού του φίλου. Ο «κώδικας τιμής» της φιλίας του με τον Σέργιο του «επιβάλλει» να κάνει κόλαση τη ζωή της Ελένης και να τη φτάσει μέχρι την αυτοκτονία. Όσο δεν τα καταφέρνει, γιατί δεν θέλει να φτάσει μέχρι το έγκλημα και να τη σκοτώσει με τα ίδια του τα χέρια, αν και θα δούμε ότι θα το σκεφτεί, τόσο πιο πολύ θα ξεσπάει επάνω της.

 

Με την Ελένη στο Διαφάνι

 

Ακόμα κι όταν η Ελένη θα δραπετεύσει και θα καταφέρει να αθωωθεί, δεν θα γλιτώσει από τον Βόσκαρη. Αν και θα τον καταστρέψει με την απόδρασή της καθώς ως διευθυντής των φυλακών θα υποστεί τις συνέπειες, εκείνος θα την ακολουθήσει στο Διαφάνι. Θα καταφέρει να αποκτήσει μεγάλη δύναμη, αναλαμβάνοντας μια θέση ισχύος απ’ όπου θα μπορεί να επηρεάζει τους πάντες και τα πάντα.

 

Θα νιώθει ότι πρέπει να προστατέψει και το μικρό Σέργιο (στο πρόσωπο του μικρούλη βλέπει τον αδικοχαμένο του φίλο) και θα εξακολουθεί να τρέφει θανάσιμο μίσος για την Ελένη. Μόνο που το μίσος λένε πως κάποιες φορές είναι κοντά στην αγάπη. Δεν υπολογίζει ότι θα την ερωτευθεί μέχρι τρέλας και, το σπουδαιότερο, ότι θα τον ερωτευθεί κι
εκείνη (νέο ερωτικό τρίγωνο στο Διαφάνι). Ελένη, Λάμπρος (Δημήτρης Γκοτσόπουλος), Βόσκαρης, με τους δύο άντρες να φτάνουν κάποια στιγμή στα… άκρα για την καρδιά της.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 16 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου