Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ζένια Μπονάτσου:«Είµαστε πολύ καλά µε τον παππού µου»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Μία από τις πιο μεγάλες εκπλήξεις στο νέο «Just the 2 of us» είναι η συμμετοχή της κόρης του αείμνηστου Βλάσση Μπονάτσου και της Μάρθας Κουτουμάνου, Ζένια. Η ηθοποιός, που θα είναι ζευγάρι με τον Βαγγέλη Κακουριώτη, μιλάει πρώτη φορά στην «ON time» για τη συμμετοχή της. «Νιώθω πολύ ενθουσιασμένη που θα πειραματιστώ με το τραγούδι, είναι κάτι το οποίο δεν το έχω ξανακάνει. Γουστάρω φουλ όλη τη φάση, την εμπειρία, θα περάσουμε καλά, έχουμε πολύ δυνατή ομάδα.Πιστεύω σε όλους, δεν με καίει ο ανταγωνισμός τόσο όσο να περάσουμε όμορφα και να το ζήσουμε τρελά».

 

Η μητέρα της, Μάρθα Κουτουμάνου, είναι πάντα στο πλευρό της και τη στηρίζει απόλυτα σε κάθε επιλογή της, κάτι που έγινε και αυτή τη φορά. «Η μαμά μου όταν της το είπα χάρηκε πολύ και μου είπε “δεν σε φοβάμαι” και μου έδωσε με αυτό θάρρος γιατί ήμουν πολύ αγχωμένη για το αν έπρεπε ή όχι να το κάνω».

 

Τέλος, η Ζένια Μπονάτσου αποκαλύπτει για πρώτη φορά πως οι σχέσεις της με τον παππού της Αλέξανδρο Λυκουρέζο, αλλά και με τη θεία της, Μαρία-Ελένη Λυκουρέζου, έχουν αποκατασταθεί, αφού υπάρχει αγάπη. «Με τον παππού μου είμαστε πολύ καλά, τον αγαπώ πολύ. Όλες οι σχέσεις περνάνε κρίση. Αλλά όταν  υπάρχει αγάπη, όλα λύνονται. Επίσης και με τη θεία μου Μαρία-Ελένη
χουμε πολύ καλές σχέσεις πλέον και όλα είναι καλά».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου