Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πηγή Δεβετζή: «Αµφισβητούν ότι έχω κορωνοϊό, λένε ότι είναι κόλπο»«Αµφισβητούν ότι έχω κορωνοϊό, λένε ότι είναι κόλπο»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Ολυμπιονίκης στο τριπλούν Πηγή Δεβετζή βρίσκεται στο σπίτι της σε καραντίνα από την ημέρα που το τεστ βγήκε θετικό για τον κορωνοϊό. «Είμαι πολύ καλά. Έχει περάσει μια εβδομάδα, ακολουθώ τις οδηγίες των γιατρών και του ΕΟΔΥ, που σημαίνει ότι πρέπει να μείνω μέσα στο σπίτι δηλαδή άλλη μία εβδομάδα. Ευτυχώς που αντιμετωπίζω αυτή την κατάσταση ήπια και χωρίς ιδιαίτερα συμπτώματα, τη στιγμή που άλλοι συνάνθρωποί μας βρίσκονται στα νοσοκομεία και στις εντατικές από αυτόν τον ιό.

 

Το μήνυμα που πρέπει να περάσουμε είναι ότι πρέπει να είμαστε περισσότερο προσεχτικοί, γιατί εμείς μπορεί να είμαστε νέοι άνθρωποι, να έχουμε πιο δυνατούς οργανισμούς από τους μεγαλύτερους ανθρώπους, όπως είναι οι γονείς μας, και πρέπει να προφυλάξουμε αυτούς». Η Πηγή αποκαλύπτει ότι κάποιοι δεν την πιστεύουν ότι έχει Covid-19. «Πολύς κόσμος αμφισβητεί και νομίζει ότι είναι ένα καλό κόλπο αλλά πρέπει να σεβαστούμε και να πιστέψουμε ότι ο κορωνοϊός υπάρχει και ότι κανείς δεν θέλει να κλείνεται μέσα στο σπίτι του για 14 μέρες και να αφήνει πίσω του τις δραστηριότητες και τις δουλειές του. Δεν παίζουμε με την υγεία μας».

 

H Πηγή Δεβετζή μπορεί να μην είναι στην πρεμιέρα του λαμπερού σόου «Just the two of us», ωστόσο έχει στείλει αντικαταστάτη και περιμένει πώς και πώς την πρεμιέρα. «Στενοχωριέμαι που
δεν θα είμαι στην πρεμιέρα, αλλά έχω στείλει αντικαταστάτη και σίγουρα θα περάσετε ωραία. Εγώ θα σας κρατάω συντροφιά  από το σπίτι μου. Στις 21 Οκτωβρίου τελειώνει η καραντίνα μου, θα είμαι πιο υγιής και σύντομα θα είμαι κοντά τους. Θέλω να ευχαριστήσω όλους αυτούς που όλο αυτό το διάστημα με στηρίζουν με τα μηνύματά τους και μου συμπαραστέκονται. Και επίσης θέλω να ευχαριστήσω προσωπικά τον Νίκο Κοκλώνη για το ενδιαφέρον, αλλά και την παραγωγή, που μου δίνουν την ευκαιρία να συμμετέχω σε ένα τόσο όμορφο σόου με φιλανθρωπικό χαρακτήρα».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 15 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου