Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

«Μέχρι κεραίας» της Ντέπυς Γκολεμά

Σήμερα θα κάνουμε αυτό που μας έμαθε η Μυρτω Κοντοβα. Θα μιλήσουμε βρώμικα. Για ό,τι πιο βρώμικο διαθέτει η τηλεόραση. Τα reality…

 

Έχω μερικές μέρες που βλέπω big brother. Πώς γίναν έτσι τα νέα κορίτσια; Που τις χάνεις που τις βρίσκεις η γυμνόστηθες θα είναι στην πισίνα η θα βάζουν το χέρι τους στα ευαίσθητα σημεία των αγοριών….

 

Αυτά τώρα, αλήθεια, είσαι σεμνότυφη άμα τα βλέπεις και λες ας τα διαλα πια, τον Θεό σας δεν έχετε….όχι είστε;

 

Εγώ που δεν είμαι καθόλου, ξερνάω ρε καλόπαιδα. Που για 50.000 ευρώ κάνετε ό,τι πιο ευτελή πράγματα σας έρχονται στο μυαλό….

 

Θα μου πεις από κάπου πρέπει να… πιαστούν να περάσει και η ώρα τους εκεί μέσα. Ε , δε βρήκαν τίποτα πιο σίγουρο….

 

Φυσικά τα βραδιά στο big brother, περνούν όμορφα και ξέγνοιαστα. Αν ένα αγόρι λοξοδρομήσει και κοιμηθεί στο δωμάτιο των κοριτσιών τυφλά ναχει η Στεφανια με τη Ζωή Λάσκαρη αν ενθυμείστε… ζωή και κότα!

 

Ρε πως δε το πήραμε χαμπάρι να δηλώσουμε συμμετοχή τόσο καιρό! Να σου πέσουν οι δίδυμοι να μη ξέρεις από ποιον σου έρχεται…..

 

Φυσικά δεν είναι μόνο το big brother. Η καραντίνα πείραξε στα νεύρα ως φαίνεται μόνο τον γυναικείο πληθυσμό. Είναι και το bachelor μόνο που εκεί σου δίνει και ένα τριαντάφυλλο πρώτα. Εκεί ξελιγωμένες είναι οι νεαρές από 15-24 ετών που το βλέπουν φανατικά και σιχτιριζουν τον εαυτό τους που τούτος ο εργένης δε θα γίνει δικός τους. Κοπελιές μην απογοητεύεστε. Δεν θα τον πιάσετε τώρα, θα τον κρατήσετε σφιχτά στον άλλο κύκλο….

 

Τα πράγματα είναι πιο ενθαρρυντικά στο next top model. Και εκεί συμβιώνουν αγόρια και κορίτσια αλλά προς στιγμή δεν έχει παρατηρηθεί βίαιη συμπεριφορά. Του ζητήματος έχει αναλάβει η Βίκυ Καγιά που είναι ολόιδια η Γερμανίδα βασανίστρια στο Ολοκαύτωμα….

 

Ας αλλάξουμε θέμα.ας πούμε κάτι για τον καιρό. Χαλασμός κόσμου χθες το ξημέρωμα. Ο σκύλος, το θαρραλέο αυτό ζωντανό, ανέβηκε πάνω στο κεφάλι μου και δεν κατέβηκε ούτε όταν σταμάτησε και η τελευταία σταγόνα….

 

Νωρίς το πρωί άκουγα έναν μετεωρολόγο στο ραδιοφωνο του ΣΚΑΙ που μας μάλωσε γιατί έχουμε κοντή μνήμη όπως είπε . Κάτι τέτοιο είχε συμβεί το 1976 και απορεί πως δε το θυμόμαστε. Εγώ δε θυμάμαι τι έφαγα χθες αλλά το 1976 έπρεπε….

 

Έβλεπα χθες τη Σμαράγδα Καρύδη, τι ωραία παρουσία είσαι κοπελια- πως τα χειριζόταν τα Γιεν. Σα να τα ήξερε από πάντα. Ενώ στο παρά πέντε , τα κίτρινα και τα μωβ τα μπέρδευε τελείως. Τώρα που το λέμε τι είναι τα κίτρινα και τα μωβ;;;

 

Στις άγριες μέλισσες μπήκε φουριόζος ο Βασίλης Μπισμπικης. Ακόμα δε με έπεισε σαν ρόλος. Και εκείνος ο Λάμπρος σα να έχει πάρει λίγο ψιλά τον αμανέ ένα πράγμα; Τους παρακανακέψαμε…

 

Η σπουδαία ερμηνεύτρια, για την Αλκηστη Πρωτοψάλτη λέμε, παρουσιάζει μεγάλες επιτυχίες από την πολύχρονη καριέρα της, στην επιβλητική σκηνή του Δημοτικού Θεάτρου Πειραιά, ενώνοντας «το παρελθόν με το παρόν» σε μία σύγχρονη συναυλία. Όλα αυτά θα συμβούν την Παρασκευή το βράδυ που άλλού; Στο σπίτι που θα μείνουμε με το Μεγκα. Μαζί της εμφανίζονται ηΔήμητρα Γαλάνη, ο Μάριος Φραγκούλης και ο Νίκος Πορτοκάλογλου. Έχουμε νομίζω το « Δικαίωμα»…..

 

Η ζωή είναι στιγμές μας λέει ο Ανδρέας Ροδίτης και στις 20 του μήνα έχει καλεσμένη την Αλκυόνη Παπαδάκη που μια εποχή τα καλοκαίρια ειδικά διάβαζα μανιωδώς. Να τη δείτε το αξίζει….

 

Από τότε που η Μαρία Μπακοδήμου άφησε τον Φώτη Σεργουλόπουλο μια εκπομπη της προκοπής δε στέριωσε στην τηλεόραση. Μαραζώνει με τις χαζομάρες….

 

Θωμά Κυπραίο είσαι σπίτι; Γιατί σε παίρνω και μιλάει. Δε μιλάς εσυ, είσαι τάφος; Α καλά τότε η Μυρσίνη θα μιλάει…..

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου