Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η ∆ρόσω µεταµορφώνεται σε Ρόζα της Τρούµπας

Καταιγιστικές θα είναι οι εξελίξεις στις «Άγριες Μέλισσες» στα επόμενα επεισόδια της σειράς του ΑΝΤ1. Από το χθεσινοβραδινό επεισόδιο είδαμε τον μπουζουκτσή Τάκη Δοξαρά (Αργύρης Πανταζάρας) να γνωρίζει τη Δρόσω. Της προτείνει, όπως θα δούμε στη συνέχεια, να γίνει τραγουδίστρια. Και η μικρή αδερφή Σταμίρη ελπίζει πως το όνειρό της θα γίνει πραγματικότητα… Όμως τα πράγματα θα εξελιχθούν τελείως διαφορετικά στην πορεία. Η Δρόσω πράγματι θα μετακομίσει στην Τρούμπα και θα εργαστεί ως τραγουδίστρια και όχι μόνο στο καμπαρέ «Χαβάη».

 

Μάλιστα, για μην την αναγνωρίσουν, αλλάζει το όνομά της σε Ρόζα, ενώ ο υπόκοσμος της κακόφημης συνοικίας του Πειραιά την αποκαλεί «Ρόζα, το λουλούδι της Τρούμπας». Φυσικά, η «Ρόζα» κρύβει από τους πάντες το αληθινό της όνομα, την πραγματική της ταυτότητα, αλλά και το μεγάλο της μυστικό: Πως σε ένα χωριό της Θεσσαλίας, πολύ μακριά από τον Πειραιά, το Διαφάνι, έχει αφήσει πίσω της ένα παιδί, τον Σέργιο, που στο χρονικό σημείο που θα μεταφερθεί από την επόμενη εβδομάδα η σειρά, δηλαδή το 1965, θα είναι 6 χρονών.

 

Το «Πρωινό» του ΑΝΤ1 αποκάλυψε την πρώτη φωτογραφία της Δρόσως ως Ρόζα της Τρούμπας και η αλλαγή είναι πραγματικά εντυπωσιακή. Η ηθοποιός Δανάη Μιχαλάκη ποζάρει στο φακό έντονα μακιγιαρισμένη, με μακρύ ξανθό μαλλί και στέκα, κόκκινα νύχια και σέξι μαύρο εφαρμοστό φόρεμα. Τα γυρίσματα στο καμπαρέ«Χαβάη»συνεχίζονται
αυτές τις ημέρες με αμείωτους ρυθμούς.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 13 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου