Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τζώρτζια Βαϊνά: «Το κοριτσάκι που περιµένω είναι παιδί της καραντίνας»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Το γνωστό μοντέλο, και πλέον στιλίστρια, Τζώρτζια Βαϊνά ανακοίνωσε στο Instagram ότι περιμένει το πρώτο παιδί της. Η Τζώρτζια είναι ζευγάρι με τον επιχειρηματία Νίκο Δρούγκα και μιλάει πρώτη φορά στην «ΟΝ time» για την εγκυμοσύνη της, το γάμο της αλλά και την περίοδο της καραντίνας, όταν έμεινε έγκυος.

 

«Διανύω την 24η εβδομάδα της εγκυμοσύνης. Είναι μοναδική η εμπειρία της μητρότητας. Τους τρεις πρώτους μήνες είχα ναυτίες και αναγούλες και μετά είναι πιο ήρεμη η κατάσταση. Πονάει λίγο η μέση μου». Όπως αποκαλύπτει, το
κοριτσάκι που περιμένουν είναι παιδί της καραντίνας. «Το παιδί πιάστηκε στην καραντίνα. Περιμένω κοριτσάκι. Πολλά ζευγάρια στην καραντίνα χώρισαν, πολλά ενώθηκαν. Στην περίπτωσή μας διαπιστώσαμε πως υπάρχει ένας έρωτας μεγάλος».

 

Το γνωστό μοντέλο μάλιστα μας αποκαλύπτει πώς προέκυψε η γνωριμία με το μέλλοντα σύζυγό της και πατέρα της κορούλας τους. «Με τον άνθρωπο αυτό γνωριζόμαστε πολλά χρόνια, όμως δεν είχε γίνει ποτέ τίποτα. Εκείνος με είχε δει στο “My style rocks”, μου έστελνε μηνύματα, αλλά δεν έδινα σημασία.

 

Πριν από ενάμιση χρόνο ξαναβρεθήκαμε σε κοινή παρέα. Ήμουν καλεσμένη κάπου στο Πόρτο Χέλι, δεν τον θυμόμουνα και μου ξανασυστήθηκε. Και ξεκίνησε μια επικοινωνία». Το ζευγάρι έχει ήδη αποφασίσει πότε
θα κάνουν το θρησκευτικό γάμο, αλλά και τον πολιτικό. «Πρώτα ο Θεός για γάμο λέμε το 2021, να κάνουμε βάπτιση και γάμο μαζί. Αλλά πρώτα θα κάνουμε πολιτικό γάμο Νοέμβριο ή Δεκέμβριο»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 13 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου