Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Θετική και στο δεύτερο τεστ για κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή

Θετική βρέθηκε σε τεστ για τον κορωνοϊό η Πηγή Δεβετζή, η οποία θα συμμετείχε ως διαγωνιζόμενη στο σόου «Just The 2 Of Us» του Νίκου Κοκλώνη. Άμεσα όλοι οι συντελεστές του σόου υποβλήθηκαν σε εξετάσεις κορωνοϊού και όλα τα δείγματα βγήκαν αρνητικά. Οι πρόβες και τα γυρίσματα που ήταν προγραμματισμένα για το Σαββατοκύριακο, 10 και 11 Οκτωβρίου, ακυρώθηκαν.

 

Η Πηγή Δεβετζή μίλησε στην εκπομπή «Ευτυχείτε» για την πορεία της υγείας της λέγοντας: «Είχα την πρώτη μέρα δέκατα. Ξεκίνησα από 37,2, έφτασα μέχρι 38, αλλά είχα κάνει γυμναστική και σκέφτηκα ότι υπερθερμάνθηκε το σώμα μου και είναι φυσιολογικό. Δύο μέρες πριν είχα πονοκέφαλο και κράτησε τέσσερις συνεχόμενες μέρες.

 

Μίλησα με το γιατρό μου και πήγα για το τεστ, που βγήκε θετικό. Κατευθείαν ενημέρωσα, και είναι ατομική μας ευθύνη αυτό, ειδικά εμείς που είμαστε πρόσωπα αναγνωρίσιμα». Η Πηγή Δεβετζή συνέχισε λέγοντας ότι πλέον έχει χάσει και τη γεύση της και έχει λίγο βήχα. Αποκάλυψε μάλιστα ότι έκανε και δεύτερο τεστ, σε επικοινωνία με τον Νίκο Κοκλώνη, το οποίο βρέθηκε επίσης θετικό.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 13 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου