Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Μαργαρίτα Δοσούλα: Στο χώρο της μόδας με στήριγμα τον αδερφό της

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Μαργαρίτα Δοσούλα είναι σχεδιάστρια μόδας. Ο λόγος για την πανέμορφη κοκκινομάλλα και μεγαλύτερη αδερφή του Βασίλη Δοσούλα (που το 1994 είχε συγκλονίσει το πανελλήνιο με τον ακρωτηριασμό τριών μελών του σώματός του από ιπτάμενο δελφίνι). Η Μαργαρίτα, γνωστή στο χώρο της μόδας ως «Maggie do», μιλάει στην «ΟΝ time» για το χώρο της μόδας, τον αδερφό της, αλλά και την κρίση που τη χτύπησε επαγγελματικά.

 

«Έχω τελειώσει Κοινωνική Ανθρωπολογία στο Πάντειο και έχω σπουδάσει μόδα στην pansik. Πάντα ήθελα να ασχοληθώ με τη δημιουργία ρούχων γιατί ήταν μια βαθύτερη ανάγκη. Τα ρούχα που φτιάχνω είναι ρούχα τα οποία είναι λίγο πιο ρομαντικά, γι’ αυτούς που θέλουν κάτι διαφορετικό, οι οποίοι όμως δεν μπορούν να έχουν πρόσβαση αυτό. Είτε λόγω σωματότυπου είτε λόγω χρημάτων. Στη συλλογή μου καλύπτονται όλα τα γούστα σε απόλυτα λογικές τιμές».

 

Όπως η ίδια λέει, ο αδερφός της είναι πάντα στο πλευρό της. «Ο Βασίλης βοηθάει παρά πολύ στο κομμάτι της δημιουργίας. Δηλαδή όταν πρόκειται να στήσουμε μια συλλογή, κάνουμε μαζί την
έρευνα ως προς το θέμα που θα κατευθυνθεί η νέα σειρά ρούχων. Έπειτα με βοηθάει και όλο το τεχνοκρατικό κομμάτι. Φτιάχνει όλο το πρόγραμμα, από τις φωτογραφίσεις μέχρι τη λειτουργία του νέου μου site που στήνει τώρα, που θα φέρει το όνομα του brand και θα είναι στον αέρα περίπου στα Χριστούγεννα».

 

Η Μαργαρίτα δεν κρύβει την αγωνία της για όλο αυτό που ετοιμάζει: «Ζω σε μια χώρα στην οποία δεν υπάρχουν λεφτά και η κατάσταση χειροτερεύει. Δεν μπορείς να στήσεις επιχείρηση αν δεν έχεις ένα τεράστιο budget απο πίσω. Προς το παρόν ψάχνω να βρω πώς θα στήσω μια επιχείρηση σε μια παγκόσμια οικονομική κρίση». Αναφέρθηκε ακόμα στις δύσκολες στιγμές που πέρασαν με το ατύχημα του αδερφού της: «Όλο αυτό που έζησα με τον αδερφό μου με έφερε αντιμέτωπη με την έννοια του θανάτου και πόσο εύκολο είναι να φύγεις από αυτή τη ζωή χωρίς να έχεις κυνηγήσει τα όνειρά σου. Ο Βασίλης ήταν και είναι πολύ δυνατός όποτε δεν βιώσαμε ότι έχουμε καταρρεύσει. Ο ίδιος συνέχιζε να ζει κανονικότητα και εγώ δεν ένιωσα ποτέ ότι έχουμε κάποιον προβληματικό ή ανάπηρο στην οικογένεια. Ο Βασίλης δεν  έπεσε ποτέ σε μια μοιρολατρία και αυτό βοήθησε πολύ όλους μας»

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου