Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ελεωνόρα Ζουγανέλη – Σπύρος Δημητρίου: Ένας παραμυθένιος γάμος

Ενώ όλοι πίστευαν ότι ο γάμος είχε αναβληθεί λόγω κορωνοϊού, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου παντρεύτηκαν ξαφνικά το Σάββατο 10 Οκτωβρίου 2020, στις τρεις το μεσημέρι, στο γραφικό παραθαλάσσιο εκκλησάκι του Αγίου Γεωργίου στη Ζωγεριά, στις Σπέτσες.

 

Το ζευγάρι κατέφθασε με καΐκι στο χώρο του μυστηρίου, με το γαμπρό να φτάνει πρώτος και τη νύφη να ακολουθεί λίγη ώρα αργότερα. Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη, συνοδευόμενη από τον
πατέρα της, Γιάννη Ζουγανέλη, κατέβηκε από το καΐκι με τη συνοδεία μουσικών οργάνων, όπως άλλωστε είθισται, και ακολούθησε το μονοπάτι προκειμένου να συναντήσει τον άνδρα των ονείρων της.

 

Φορώντας ένα ρομαντικό νυφικό, δημιουργία της Σήλιας Κριθαριώτη που αναδείκνυε άψογα το μπούστο της και ένα υπέροχο πέπλο, η αγαπημένη τραγουδίστρια κατέβηκε από το καΐκι λάμποντας πραγματικά από ευτυχία. Καθ’ όλη τη διάρκεια του μυστηρίου, η Eλεωνόρα και ο γνωστός δικηγόρος αντάλλασσαν τρυφερές ματιές, ενώ το χαμόγελο δεν έφυγε λεπτό από τα χείλη τους. Το ζευγάρι
πάντρεψαν η Σάννυ Μπαλτζή και ο δικηγόρος Απόστολος Λύτρας.

 

Ανάμεσα στα πρόσωπα που τίμησαν το ζευγάρι με την παρουσία τους ήταν ο Πάνος Μουζουράκης με τη σύντροφό του, Τζίνα Βαρελά, η Όλγα Κεφαλογιάννη με τον Μίνωα Μάτσα, η Μαργαρίτα Μάτσα και η Κατερίνα Παπαδοπούλου. Μπορεί ο κορωνοϊός να εξακολουθεί να κυκλοφορεί ανάμεσά μας, όμως το ζευγάρι είχε φροντίσει να τηρούνται όλα τα μέτρα προστασίας. Αμέσως μετά το τέλος του γάμου, στήθηκε ένα μικρό γλέντι στον προαύλιο χώρο της εκκλησίας, με τους νεόνυμφους να χορεύουν τον πρώτο τους χορό με ένα παραδοσιακό νησιώτικο τραγούδι. Αμέσως μετά, η Ελεωνόρα Ζουγανέλη και ο Σπύρος Δημητρίου κατευθύνθηκαν προς την άμαξα που τους περίμενε, προκειμένου να τους μεταφέρει στο χώρο της δεξίωσης.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Δευτέρα 12 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου