Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ελένη Μενεγάκη:«Αδειάζει» τον Alpha «φλερτάρει» µε ΑΝΤ1

Ήταν η πρώτη δημόσια εμφάνισή της μετά την αποχώρησή της από την τηλεόραση και σίγουρα έβγαλε ειδήσεις, αλλά και πυροδότησε νέα σενάρια για το τηλεοπτικό της μέλλον.

Η Ελένη Μενεγάκη συνεχίζει να αποτελεί ανεξάντλητο κεφάλαιο, αν όχι για τη μικρή οθόνη, σίγουρα για την εγχώρια βιομηχανία θεάματος, και το απέδειξε για μια ακόμη φορά. Ντυμένη με ένα κομψό λευκό κοστούμι, μακιγιαρισμένη πολύ προσεκτικά και εμφανώς ευδιάθετη, η Ελένη Μενεγάκη έκανε την πρώτη της δημόσια εμφάνιση μετά την ημέρα που είπε «αντίο» στους τηλεθεατές το προηγούμενο καλοκαίρι.

 

Είναι η πρώτη σεζόν που η παρουσιάστρια βρίσκεται εκτός τηλεόρασης μετά από τριάντα χρόνια, οπότε η παρουσία της στη φωταγώγηση του Μεγάρου Μουσικής με αφορμή την παγκόσμια εκστρατεία για τον καρκίνο του
μαστού είχε ιδιαίτερη σημασία. Η Ελένη Μενεγάκη ήταν το επίκεντρο του ενδιαφέροντος των δημοσιογράφων, οι
οποίοι έσπευσαν να τις κάνουν ερωτήσεις και απάντησε σε όλες.

«Νιώθω λίγο… μουδιασμένη μπροστά στις κάμερες. Μ’ αρέσει όταν ακούω ότι σας λείπω! Δεν ένιωσα ότι τώρα πρέπει να κάνω κάτι που δεν το κάνω… Ή πρέπει να είμαι στην τηλεόραση… Αυτή την περίοδο κάνω τα
ξεσκαρταρίσματά μου σε ρούχα, παπούτσια, να δω τι θέλω να δώσω, τι να πετάξω. Δεν θέλω, όμως, να νομίζετε ότι δεν βλέπω τηλεόραση.

 

Φυσικά και κάνω ζάπινγκ να δω τις καινούργιες εκπομπές. Αλλά μέσα στην εβδομάδα θέλω να δω τι κάνει ο ένας, τι κάνει ο άλλος. Τώρα καταλαβαίνω πως μπορεί κάποιος να δει τηλεόραση μέσα στην ημέρα. Όταν είσαι μέσα σε αυτό τόσα χρόνια, νομίζεις ότι τα πάντα είναι γύρω απ’ αυτό. Δεν είναι», είπε η Ελένη Μενεγάκη αφήνοντας ορθάνοιχτο το ενδεχομένο της επιστροφής της στη μικρή οθόνη, όχι όμως τη σεζόν που ήδη τρέχει. «Σε ό,τι
αφορά στη δουλειά, ειλικρινά δεν έχω σκεφτεί τίποτα πέρα από ό,τι σας είπα την 1η Ιουλίου που σας αποχαιρέτησα.

 

Ήξερα ότι αυτή τη χρονιά δεν πρόκειται να δουλέψω. Ολόκληρη. Ούτε τον Γενάρη. Όταν λέμε ολόκληρη, εννοούμε ολόκληρη. Τι θα κάνω παρακάτω, δεν το ξέρω. Όπως νιώσω και όπως είναι η κατάσταση και θα δούμε» πρόσθεσε.
Έδωσε… τροφή στις φήµες.

 

Πού έριξε τα βέλη της

 

Η Ελένη Μενεγάκη δεν παρέλειψε να ρίξει και τα βέλη της στην απουσία κάμερας του Alpha από την εκδήλωση, αν και βέβαια ήταν εκεί κάμερα του τηλεοπτικού σταθμού Star του ίδιου επιχειρηματικού ομίλου. «Ο Alpha απουσιάζει; Αυτό θα έπρεπε να προβληματίσει αυτούς που βλέπουν τον Alpha, γιατί να προβληματίζει εμένα; Εμένα ούτε με στεναχωρεί ούτε με προβληματίζει» ανέφερε επί λέξει για το κανάλι στο οποίο πέρασε το μεγαλύτερο μέρος της μέχρι σήμερα καριέρας της.

 

Έδωσε… τροφή στις φήµες

 

Αναφέρθηκε  στις εκπομπές της φετινής σεζόν, αλλά και τα προγράμματα που παρακολουθεί. «Είναι πολύ νωρίς για να κρίνεις, είναι πραγματικά πολύ νωρίς. Πάντα σας έλεγα ότι αν δεν περάσει τουλάχιστον ένας μήνας που να παίζει ένα πρόγραμμα, δεν είναι σωστό να λέμε αυτό, εκείνο… Ας πάρουν όλα το χρόνο τους και το δρόμο τους. Ας μην είμαστε αυστηροί, δεν είναι σωστό. Όλους τους είδα!

 

Είδα και τα προγράμματα που υπήρχαν και τα προγράμματα που δεν υπήρχαν. Το βράδυ ομολογώ ότι δεν τα βλέπω… Βλέπω μόνο “Άγριες Μέλισσες”. Αν δεν με πάρει ο ύπνος, θα δω όλο το επεισόδιο. Αυτό μ’ αρέσει να βλέπω. Μου αρέσουν όλοι οι ήρωες. Σε κρατάει σε αγωνία» είπε η παρουσιάστρια. Η αναφορά της στη συγκεκριμένη σειρά, αλλά και προσωπικά στην επιλογή που έκανε ο διευθυντής του καναλιού Τζώρτζης Ποφάντης («Θέλω να στείλω τα φιλιά μου στον Τζώρτζη, γιατί πραγματικά έχει κάνει από πέρσι μια καταπληκτική δουλειά») πυροδότησε εκ νέου τα σενάρια επιστροφής της στον ΑΝΤ1, κάτι που ακούστηκε έντονα το καλοκαίρι, χωρίς ποτέ να επιβεβαιωθεί, αλλά και ούτε να διαψευσθεί από καμία πλευρά.

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime το Σάββατο 10 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου