Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Προκλητικός Αλέξης Γεωργούλης: «Παίρνω 25.000€, όχι 20.000»

Σάλο προκάλεσε με δήλωσή του ο Αλέξης Γεωργούλης, ο οποίος επανήλθε στο θέμα του μισθού του ως ευρωβουλευτή, λέγοντας ότι παίρνει για έξοδα γραφείου περισσότερα από όσα γράφονται, επιμένοντας στο δικαίωμά του να κάνει τηλεοπτική εκπομπή.

 

Ο ευρωβουλευτής, που το τελευταίο διάστημα δέχεται αρνητικά σχόλια επειδή παρουσιάζει το τηλεπαιχνίδι «Joker» στο Open, παρά το γεγονός ότι έχει εκλεγεί ευρωβουλευτής, μιλώντας στη ραδιοφωνική εκπομπή του Μάκη Θεοδόση, «Μικροσκόπιο», είπε:

 

«Είμαι ηθοποιός που νιώθω υποχρέωση να υπερασπιστώ, όπως μπορώ, τα δικαιώματα μιας κοινωνίας. Είναι αυτό που είχε πει κάποια στιγμή και η μητέρα μου, ότι έχεις βγει στις ευρωεκλογές γιατί ο κόσμος σε αγαπάει, να του ανταποδώσεις την αγάπη που πήρες. Αυτό είναι ουσιαστικά η αλλοίωση της ταυτότητάς μου, εάν πω ότι πέρα του ότι με ψήφισε ο κόσμος σαν ευρωβουλευτή, θα πρέπει να ξεχάσω και την υπόλοιπή μου ζωή. Δεν πηγαίνει πίσω το έργο μου σαν ευρωβουλευτής, επειδή συνεχίζω να δουλεύω σαν ηθοποιός. Αν κάποιος με κατηγορεί γιατί κάνεις κι αυτό, είναι σαν να κατηγορείς και έναν άλλον ευρωβουλευτή γιατί έχει παιδιά που του απασχολούν χρόνο. Εγώ δεν έχω παιδιά, έχω ελεύθερο χρόνο, μπορώ να τον ξοδεύω όπου μου αρέσει».

 

Στη συνέχεια ο Αλέξης Γεωργούλης, θέλοντας να διευκρινίσει ότι αν ο μισθός του ευρωβουλευτή δεν ξοδευτεί στα έξοδα γραφείου πρέπει να επιστραφεί, αποκάλυψε σε ποιο ποσό ακριβώς ανέρχεται: «Οι πολιτικοί δεν είναι σταρ. Δεν είναι ότι όποιος πολιτικός αναγνωρίζεται περισσότερο παίρνει περισσότερα λεφτά. Όλοι οι ευρωβουλευτές παίρνουν τον ίδιο μισθό, ανεξαρτήτως από τις δουλειές που κάνουν. Αυτός ο μισθός δεν είναι 20.000 ευρώ. Το 20.000, αυτός ο αριθμός, υπήρχε στην προηγούμενη θητεία και τώρα αυτός ο αριθμός έχει γίνει 25.000 ευρώ. Άρα, τα 20.000 δεν ισχύουν. Ισχύουν τα 25.000, που αφορούν στα έξοδα του γραφείου, που, αν δεν γίνουν, θα πρέπει να δοθούν πίσω».

 

Απόσπασμα της συνέντευξης του Αλέξη Γεωργούλη προβλήθηκε στο «Πρωινό», με τη Φαίη Σκορδά να μένει έκπληκτη. «Αποκλείεται!», αναφώνησε και το λόγο ύστερα πήρε ο Βαγγέλης Περρής, σχολιάζοντας: «Παραδίνομαι! Δεν μπορεί, κάτι δεν πάει καλά. Εκεί στις Βρυξέλλες που είναι με κάτι τον ψεκάζουν; Αυτά τα οποία λέει δεν χωράνε σε καμία λογική. Είναι παράλογα, είναι τρελά!».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 9 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου