Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χωρίς Ντάνο το «Survivor»

Νέα συμφωνία του Ατζούν Ιλίτζαλι με τον ΣΚΑΪ για το «Survivor» αναμένεται να υλοποιηθεί -κορωνοϊού επιτρέποντος- και εφόσον δεν υπάρξει εμπλοκή στα ελληνοτουρκικά από τον Ιανουάριο.

 

Πληροφορίες της «ON Time» αναφέρουν πως η συμφωνία για την επιστροφή του ριάλιτι επιβίωσης είναι οριστική και το «Survivor» θα επιστρέψει στις οθόνες μας μέσα από τη συχνότητα του ΣΚΑΪ τον επόμενο Φεβρουάριο. Το κανάλι απέρριψε την πρόταση του «All Star Survivor» και το ριάλιτι θα είναι στην κλασική του μορφή, δηλαδή με τις γνωστές ομάδες, «Διάσημοι» και «Μαχητές».

 

Ωστόσο, πολύς λόγος έγινε τις τελευταίες μέρες για τη θέση του παρουσιαστή. Δημοσιεύματα αλλά και πληροφορίες που μεταδόθηκαν από τηλεοπτικές εκπομπές ανέφεραν πως έγινε πρόταση στον Γιώργο Αγγελόπουλο για τη θέση του παρουσιαστή. Τίποτα όμως απ’ όλα αυτά δεν ισχύει. Ο Σάκης Τανιμανίδης θα είναι για ακόμα μία σεζόν στην παρουσίαση του ριάλιτι επιβίωσης του ΣΚΑΪ.

 

Αργότερα, στον Άγιο Δομίνικο θα βρεθεί και ο Γιώργος Λιανός για τη βοηθητική θέση παρουσιαστή στην
περιγραφή των αγωνισμάτων και αφού πρώτα θα έχει ολοκληρώσει τα γυρίσματα του «The Voice».

 

Θέλουν «δυνατά ονόματα»

 

Οι συζητήσεις για την ομάδα των «Διάσημων» θα ξεκινήσουν πριν από τα Χριστούγεννα και θα ολοκληρωθούν με την έναρξη του νέου έτους. Στον ΣΚΑΪ θέλουν «πολύ δυνατά ονόματα» που θα θυμίζουν τον πρώτο κύκλο του «Survivor» μετά την επαναφορά του από το κανάλι του Φαλήρου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου