Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Η Μαρίνα Πατούλη απαντά στις φήμες περί χωρισμού

Η ανθοδέσμη που έπεσε στα χέρια της, το προηγούμενο Σάββατο, όταν πάντρεψε φιλικό της ζευγάρι και ένα σχόλιο που έγραψε η Μαρίνα Πατούλη κάτω από φωτογραφία της ήταν αρκετά να πυροδοτήσουν όργιο φημών. «Και στα δικά μας οι ελεύθερες», έγραψε σχολιάζοντας τη φωτογραφία όπου έμφνίζεται να έχει πιάσει την ανθοδέσμη η Μαρίνα Πατούλη και από εκείνη τη στιγμή τα σχόλια σχετικά με το γάμο της με τον περιφερειάρχη Γιώργο Πατούλη άρχισαν να πέφτουν βροχή.

 

Το αποκορύφωμα ήταν χθεσινό δημοσίευμα σε καθημερινή εφημερίδα, το οποίο έκανε λόγο για σύννεφα στη σχέση τους. Το δημοσίευμα ανέφερε ότι το προβεβλημένο ζευγάρι μπορεί να μην περνάει και τις καλύτερες μέρες στο γάμο του. Η Μαρίνα Πατούλη διαψεύδει όλες αυτές τις φήμες που κάνουν λόγο για σύννεφα στο γάμο της.

 

Όπως μας είπε, της αρέσει να αυτοσαρκάζεται και το σχόλιό της κάτω από τη φωτογραφία έγινε με διάθεση χιουμοριστική. Μας είπε χαρακτηριστικά: «Εντάξει, μετά από 35 χρόνια γάμου, είναι σαν να είσαι ελεύθερος. Με αυτή την έννοια το είπα, καυστικού χιούμορ!».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου