Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Ιωάννα Μαρτζούκου:«Θα µας ενώνει πάντα το παιδί µας µε τον Κωνσταντίνο»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Σαν βόμβα έσκασε η είδηση πριν από λίγους μήνες ότι η ειδική μόδας Ιωάννα Μαρτζούκου και ο ηθοποιός Κωνσταντίνος Καζάκος χώρισαν μετά από 13 χρόνια σχέσης και 11 χρόνια γάμου.

 

Για πρώτη φορά η ξανθιά καλλονή με τα υπέροχα μάτια επιβεβαιώνει το χωρισμό και μιλάει για το διαζύγιο από τον πρώην σύζυγό της, ηθοποιό Κωνσταντίνο Καζάκο. «Mε τον Κωνσταντίνο ζήσαμε πολλά μαζί. Η ζωή όμως δεν τα φέρνει πάντοτε όπως τα έχουμε ονειρευτεί. Θα μας ενώνει πάντα το παιδί μας, το οποίο και οι δύο λατρεύουμε.

 

Σημασία έχει ότι όλοι οι άνθρωποι κρύβουμε μέσα μας δύναμη που δεν γνωρίζουμε, η οποία θα μας οδηγήσει στον προορισμό μας». Η Ιωάννα Μαρτζούκου και ο ηθοποιός παντρεύτηκαν την 1η Σεπτεμβρίου 2009 στο εκκλησάκι του Αγίου Διονυσίου στο «Island». Η Ιωάννα έλαμπε φορώντας ένα εντυπωσιακό νυφικό του τότε οίκου Konstantinos Melis by Laskos.

 

Αυτή την περίοδο η Ιωάννα με το γιο τους, Ιάσονα, που είναι 8 χρονών, μένουν στο πατρικό σπίτι της Τζένης Καρέζη στα Ιλίσια και ο Κωνσταντίνος μετακόμισε στο κέντρο της Αθήνας. Όσον αφορά στα επαγγελματικά της, όλα αυτά τα χρόνια ήταν αφιερωμένη στην οικογένειά της και στην ανατροφή του γιου τους. Πλέον έχει ξεκινήσει να κάνει νέα πράγματα. Ασχολείται με τη μεγάλη αγάπη της, που είναι η μόδα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 7 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου