Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Διαρρήκτες άνοιξαν το σπίτι της Χριστίνας Σούζη

Σοκ έπαθε η Χριστίνα Σούζη όταν μπήκε στο σπίτι της και διαπίστωσε πως είχε πέσει θύμα διάρρηξης. Η μετεωρολόγος του ΣΚΑΪ βρισκόταν το Σαββατοκύριακο με το σύζυγό της στο εξοχικό τους στην Ανάβυσσο και επιστρέφοντας στο σπίτι τους στο Παγκράτι, το βρήκαν αναστατωμένο, καθώς διαρρήκτες το είχαν κάνει άνω-κάτω
και έφυγαν με 120 ευρώ.

 

Η Χριστίνα Σούζη, σε τηλεφωνική επικοινωνία που είχε με το «Πρωινό» και τη Φαίη Σκορδά, ανέφερε μεταξύ άλλων για τη διάρρηξη: «Βρήκα το σπίτι ανοιχτό, την πόρτα ξεκλείδωτη αλλά κλειστή, αναμμένα τα φώτα, ανοιχτά τα παράθυρα, πεταμένα τα ρούχα μου, έξω όλα. Τι να σας πω; Το σοκ ήταν μεγάλο, δεν το έχω ξαναπάθει αυτό το πράγμα. Ευτυχώς, πήραν μόνο 120 ευρώ. Δεν είχα περισσότερα χρήματα, ούτε κοσμήματα… Κάθισα όλη νύχτα και καθάριζα. Καταλαβαίνετε, εν μέσω κορωνοϊού να έχει μπει κάποιος στο σπίτι σου, που δεν ξέρεις ποιος είναι… Είναι τραγικό όλο αυτό.

 

Όλη νύχτα καθάριζα, τακτοποίησα και σήμερα ήμουν πρωί στη δουλειά, αλλά το σοκ ακόμα παραμένει. Ήταν μόνο το δικό μας σπίτι που άνοιξαν στην πολυκατοικία», ανέφερε η Χριστίνα Σούζη και πρόσθεσε: «Αισθάνεσαι σαν να σε έχουν βιάσει. Τα έχασα, δεν ξέρω πώς συμπεριφέρθηκα έτσι. Ούρλιαζα, φώναζα, η φίλη μου έπαθε σοκ». «Στο σπίτι έπιασαν τα πάντα και τα έκαναν χάλια Θα ενημερώσω την Αστυνομία. Η πόρτα ανοίχτηκε πανεύκολα. Ήξεραν τι έκαναν», συνέχισε η Χριστίνα Σούζη, η οποία θα αλλάξει κλειδαριά και σκέφτεται και το ενδεχόμενο να βάλει συναγερμό στο σπίτι προκειμένου να μη ζήσει ξανά τέτοιες στιγμές.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 6 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου