Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έφη Θώδη: «Ζω πλέον όμορφα και ήσυχα»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Έφη Θώδη, η «βασίλισσα των πανηγυριών», όπως πολλοί την αποκαλούν, περνάει ήσυχα και όμορφα μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας μετά την περιπέτεια υγείας που είχε.

 

Η τραγουδίστρια αποκαλύπτει στην «ΟΝ time» ότι πλέον δεν την καλούν στην τηλεόραση και δηλώνει απογοητευμένη από τα μέτρα της κυβέρνησης για τους καλλιτέχνες. «Από υγεία είμαι μια χαρά. Πέρασα μεγάλη στενοχώρια γιατί δεν δούλευα. Είχα παρά πολλές εμφανίσεις και μου ακυρώθηκαν όλες. Ζω με τις οικονομίες μου και κάτι νοίκια που παίρνω».

 

Η πιο δημοφιλής τραγουδίστρια δημοτικών τραγουδιών εξηγεί ότι είναι δυσαρεστημένη από τα μέτρα που πήραν για τους καλλιτέχνες. «Ανησυχώ για το μέλλον και όλη την κατάσταση γιατί δεν ξέρει κανείς πού θα πάει και ποσό θα κρατήσει αυτή η κατάσταση. Θεωρώ ότι εμάς τους καλλιτέχνες δεν μας στήριξαν. Δεν μας έδωσαν ούτε χρήματα, τίποτα. Χάσαμε τόσες δουλειές, δεν έχω κανένα έσοδο πλέον από τη δουλειά μου».

 

Η τραγουδίστρια για πολλά χρόνια πρωταγωνιστούσε σε πολλές εκπομπές δίνοντας συνεντεύξεις ή κάνοντας κάποιες extreme εμφανίσεις. Όλα αυτά όμως αποτελούν παρελθόν, αφού όπως η ίδια δηλώνει πλέον το τηλέφωνό της δεν χτυπά. «Δεν με καλούν πια στην τηλεόραση. Με ξέχασαν όλοι. Όταν με είχαν όμως ανάγκη, με τράβαγαν από δω και από εκεί και τους στήριζα. Τώρα έγιναν όλοι μεγάλοι και τρανοί. Αλλά, δόξα τω Θεώ, είμαι καλά και δεν τους έχω ανάγκη. Ο κόσμος ποτέ δεν με ξέχασε. Με αγαπάει και με στηρίζει. Και όπου εμφανίζομαι, όταν εμφανίζομαι, γίνεται πάταγος».

 

Αυτό που την ενδιαφέρει πλέον είναι να είναι καλά εκείνη, ο γιος της και οι καλοί της φίλοι. «Είμαι ελεύθερη, αφοσιωμένη στο παιδί μου και στη δουλειά μου. Έχω λίγους και καλούς φίλους δίπλα μου. Ζω πλέον όμορφα και ήσυχα», είπε χαρακτηριστικά η γνωστή τραγουδίστρια.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου