Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Πόλεμος Μελέτη – Μάνεση στο παρασκήνιο του Alpha

Αν και οι χθεσινές πληροφορίες έκαναν λόγο για μια εκεχειρία της τελευταίας στιγμής μήπως και αποφευχθούν τα χειρότερα, όλες οι πληροφορίες επιμένουν πως το «διαζύγιο» του Νίκου Μάνεση με την Ελεονώρα Μελέτη στην πρωινή εκπομπή του Alpha «Ώρα για Μελέτη» έχει πλέον δρομολογηθεί και ίσως ανακοινωθεί ακόμη και εντός
της εβδομάδας.

 

Κύρια αιτία φυσικά τα νούμερα τηλεθέασης, που πνέουν τα λοίσθια, και η μία πλευρά αποδίδει τις ευθύνες στην
άλλη. Το κακό κλίμα έχει μεταφερθεί και σε όλη την ομάδα της εκπομπής, που έχει χωριστεί σε δύο στρατόπεδα: των υποστηρικτών του Μάνεση και των υποστηρικτών της Μελέτη.

 

Ενδεικτικό του κλίματος που επικρατεί είναι πως την προηγούμενη εβδομάδα ο Νίκος Μάνεσης δεν κατέβηκε καθόλου στο πλατό, δεν πήγε ούτε στο control room, ωστόσο παρακολουθούσε την εκπομπή από το γραφείο
του δίνοντας μάλιστα και τις σχετικές οδηγίες.

Από το περιβάλλον του Νίκου Μάνεση, ο οποίος εφαρμόζει το μοντέλο της εκπομπής του Σαββατοκύριακου, διαρρέεται πως πρόκειται για απόλυτα επιτυχημένη συνταγή αποδίδοντας εμμέσως τις ευθύνες στην παρουσιάστρια, ενώ από την άλλη πλευρά η Ελεονώρα Μελέτη φέρεται εξοργισμένη γιατί δεν έχει λόγο για τίποτα στην εκπομπή, δεν της αφήνουν χώρο για τα κοινωνικά θέματα που είχε εξαρχής συμφωνήσει με το κανάλι, ενώ τις ακυρώνουν θέματα και καλεσμένους.

 

Επισημαίνεται πως στο συμβόλαιο της Ελεονώρας Μελέτη υπάρχει πρόβλεψη ότι η ίδια έχει την επιμέλεια στις εκπομπές της, κάτι που αυτή τη στιγμή δεν τηρείται. Η κατάσταση έχει φτάσει σε οριακό σημείο και όλα τα σενάρια είναι πιθανά, με επικρατέστερο την αποχώρηση Μάνεση από την επιμέλεια της εκπομπής και τη στροφή της θεματολογίας σε πιο κοινωνικά θέματα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 5 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου