Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Τα «χώνει» στον Γεωργούλη η Γιάµαλη

Η δημοσιογράφος Αναστασία Γιάμαλη, με μία ανάρτησή της στο facebook, επιτίθεται στον Αλέξη Γεωργούλη για την παρουσία του στην τηλεόραση, ως παρουσιαστή σε καθημερινό τηλεπαιχνίδι. Η Αναστασία Γιάμαλη, η οποία στο παρελθόν είχε κατέβει υποψήφια βουλευτής με τον ΣΥΡΙΖΑ, εργάστηκε στην εφημερίδα «Αυγή» και τα τελευταία χρόνια παρουσιάζει εκπομπή στον τηλεοπτικό σταθμό Kontra, ρίχνει τα βέλη της στον ευρωβουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ χαρακτηρίζοντάς τον «την πιο ενεργή τηλεπερσόνα» παρά ευρωβουλευτή ο οποίος ασχολείται με τα καθήκοντά του.

 

Να σημειωθεί ότι ο ηθοποιός και ευρωβουλευτής παρουσιάζει στο Οpen κάθε απόγευμα ένα τηλεπαιχνίδι γνώσεων με τον τίτλο «Joker» και με χρηματικό έπαθλο 30.000 ευρώ. Η δημοσιογράφος του Kontra channel αφήνει αιχμές για τη στάση του ΣΥΡΙΖΑ, που δεν παίρνει θέση για τον ευρωβουλευτή του, και μιλά για εντυπωσιακή αφωνία του κόμματος.

«Το πρόβλημα με τον Αλέξη Γεωργούλη δεν είναι ότι είναι ηθοποιός που πέρυσι συμμετείχε ως κριτής σε σόου και φέτος ανέλαβε χρέη παρουσιαστή σε καθημερινό (!!!) τηλεπαιχνίδι, το πρόβλημα είναι ότι είναι πιο ενεργή τηλεπερσόνα πάρα ευρωβουλευτής. Η αφωνία του ΣΥΡΙΖΑ παραμένει εντυπωσιακή», αναφέρει χαρακτηριστικά η δημοσιογράφος.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 1 Οκτωβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου