Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Αλίκη Κατσαβού: «Τα “∆ιλήµµατα” δεν είναι “τρας”»

Της Σάσας Σταμάτη

 

Η Αλίκη Κατσαβού, η τελευταία σύζυγος του αείμνηστου Κώστα Βουτσά, τον τελευταίο καιρό εργάζεται στην τηλεόραση, καθώς συμμετέχει στα καθημερινά «Διλήμματα», που προβάλλονται στην εκπομπή της Κατερίνας Καινούργιου «Ευτυχείτε». Η ηθοποιός μας μιλάει για τη νέα αυτή εμπειρία της λέγοντας ότι τα «Διλήμματα» δεν ανήκουν
στην trash tv και μας προτρέπει να τα δούμε. «Η δουλειά είναι υγεία» έλεγε ο Κώστας. «Έτσι λοιπόν για μένα είναι μεγάλη διέξοδος το να δουλεύω. Οι εργασιακές συνθήκες είναι πολύ καλές. Η ομάδα μικρή, ευέλικτη και δυναμική και περνάμε καλά. Τα γυρίσματα γίνονται ακριβώς την ώρα που ο Φοίβος είναι στο σχολείο. Ήταν ήδη αγαπητά στον κόσμο από πέρσι.

 

Φέτος που προστεθήκαμε κι άλλοι συνάδελφοι, νομίζω ότι έχουμε κλέψει καρδιές». Η Αλίκη, που δεν μασάει τα λόγια της, απαντά και σε όσους λογοκρίνουν τη συγκεκριμένη στήλη και τη θεωρούν «τρας». «Τους λέω να τα ξαναδούνε τώρα που παίζω και εγώ γιατί αυτό το είδος του scripted ριάλιτι είναι πολύ επιτυχημένο, η ώρα μετάδοσης δεν επιτρέπει παρεκκλίσεις. Δεν έχει βία, εγκλήματα, ομοφοβία, ρατσισμό, αυτά για μένα είναι πολύ σημαντικά. Επίσης βάζω όλη μου την εμπειρία, τον επαγγελματισμό μου και τη σοβαρότητα, ώστε να υπηρετήσω το είδος σωστά. Δεν είναι “τρας” έτσι όπως το κάνουμε. Άλλωστε, οι ανθρώπινες ιστορίες που παίζουμε είναι βγαλμένες από τη ζωή. Τι πρέπει δηλαδή στις 12 το μεσημέρι να δούμε; Μίλαν Κούντερα “Η αβάσταχτη ελαφρότητα του είναι” ή “Το εκκρεμές του Φουκό”;».

 

 

Η Αλίκη Κατσαβού μας αποκάλυψε ότι έχει πληγεί οικονομικά λόγω της πανδημίας, καθώς η παιδική σκηνή της καλλιτεχνικής της εταιρείας «Θεατρομάθεια» δεν μπορεί να λειτουργήσει με τα πρωτόκολλα και τις εγκυκλίους της πανδημίας.«Νιώθω μεγάλη αγωνία τόσο της δικιάς μου καλλιτεχνικής εταιρείας όσο και γενικά του θεάτρου στη χώρα μας, αλλά και παγκοσμίως. Είναι η πρώτη φορά μετά από 19 χρόνια ασταμάτητης λειτουργίας που ανέστειλα τις εργασίες γιατί εγώ κάνω θέατρο διαδραστικό και δεν μπορώ να λειτουργήσω κάτω από τα αυστηρά πρωτόκολλα της λειτουργίας. Είναι πρώτη φορά που ανέστειλα προσωρινά τη λειτουργία μέχρι να περάσει η πανδημία».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου