Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

H Σµαράγδα µοιράζει… 1.000.000¥ στο MEGA

Τη Δευτέρα 12 Οκτωβρίου θα κάνει πρεμιέρα, σύμφωνα με πληροφορίες, το νέο πρωτότυπο τηλεπαιχνίδι του Mega «Ένα εκατομμύριο γιεν» με παρουσιάστρια τη Σμαράγδα Καρύδη. Ήδη από χθες στον «αέρα» του Μεγάλου Καναλιού «τρέχει» το ευρηματικό τρέιλερ με την παρουσιάστρια ντυμένη γκέισα. Για όσους κουράστηκαν από το κυνήγι των ευρώ, ήρθε η ώρα για τη διεκδίκηση των γιεν. Το νέο καθημερινό παιχνίδι γνώσεων του Mega, με τη Σμαράγδα Καρύδη, μοιράζει πραγματικά… γιεν.

 

Δέκα παίκτες, 25 ερωτήσεις, 4 απαντήσεις και τέλος «ένα εκατομμύριο γιεν». Σε αυτό το τηλεπαιχνίδι όλα συμβαίνουν «ανάποδα». Οι παίκτες βλέπουν πρώτα τις πιθανές απαντήσεις και ύστερα τη σχετική ερώτηση με τη λέξη-κλειδί που ίσως ανατρέπει τα πάντα. Σημασία όμως δεν έχει μόνο η απάντηση, αλλά και η ταχύτητα, αφού έχουν μόλις 5 δευτερόλεπτα στη διάθεσή τους για να απαντήσουν.

 

Η σωστή απάντηση κερδίζει, ενώ η λάθος κοστίζει ακριβά… Όλα αυτά συμβαίνουν σε ένα σκηνικό επηρεασμένο από την Άπω Ανατολή, που για πρώτη φορά έρχεται σε πλατό στην ελληνική τηλεόραση. Στο «Ένα εκατομμύριο γιεν» τα πάντα μπορούν να ανατραπούν μέχρι και την τελευταία στιγμή, αφού τότε αναδεικνύεται ο μεγάλος νικητής. Όσοι δεν φύγουν κερδισμένοι θα φύγουν σίγουρα… χορτασμένοι. Ο χαμένος παίκτης του τελικού δεν αποχωρεί με άδεια χέρια, αλλά με ένα απολαυστικό γεύμα σούσι.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου