Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Χριστίνα Κανελλοπούλου για “G.N.T.M”: «∆εν έκανα αίτηση, µε πήραν τηλέφωνο»

Η 22χρονη Χριστίνα Κανελλοπούλου, σύντροφος του πολίστα Κώστα Κοκκινάκη, μπορεί να ήταν ένα από τα φαβορί του φετινού  “Greece’s Next Top Mοdel”, αλλά ενώ πήρε τα 4 πολυπόθητα «ναι» των κριτών, όταν έφτασε η ώρα της επόμενης φάσης, την κόψανε.

 

Η Χριστίνα μίλησε στην «ΟΝ time» και τη Σάσα Σταμάτη: «Αρχικά θα ήθελα να αποκαλύψω πρώτη φορά στην “ΟΝ time” ότι για να συμμετέχω στο “GNTM” δεν έκανα αίτηση, αλλά δέχτηκα τηλέφωνο από την παραγωγή, προκειμένου να συμμετέχω. Αποφάσισα να πάω γιατί σε συνεννόηση με το πρακτορείο μου θεωρήσαμε ότι θα μου κάνει καλό να είμαι υποψήφια». Η Χριστίνα ανήκει στο πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου.

 

«Στην οντισιόν οι κριτές με πέρασαν όλοι με πολύ καλά σχόλια και 4 “ναι” και ξαφνικά στην επόμενη φάση με απέρριψαν, όπως και άλλους. Δεν μου είπαν το λόγο που με έκοψαν. Δεν στενοχωρήθηκα γιατί είναι ένα ριάλιτι και άλλωστε είμαι στο πρακτορείο της Έλενας Χριστοπούλου in.the.fad. Η Έλενα μου είπε να μη στενοχωριέμαι και να συνεχίσουμε τη δουλειά μας».

 

Η Χριστίνα δεν κρύβει την επιθυμία της να ήταν ένα από τα κορίτσια που θα έμπαιναν στο σπίτι. «Επειδή είδα και από κοντά τα άτομα που έχουν μπει ήδη μέσα στο σπίτι, κάποια αξίζουν και θα  προχωρήσουν και ήθελα κι εγώ να είχα περάσει στην επόμενη φάση και να προχωρήσω». Όσον αφορά στα προσωπικά της, ο σύντροφός της Κώστας Κοκκινάκης τη στηρίζει και είναι πάντα στο πλευρό της, όσον αφορά το γάμο, όμως, δεν το σκέφτονται. «Είμαι πολύ μικρή για γάμο. Είμαστε μια χαρά, δεν έχουμε το γάμο στο μυαλό μας και δεν το σκεφτόμαστε», μας είπε η Χριστίνα Κανελλοπούλου.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου