Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Το παρασκήνιο µε τις φωτογραφίες του Σκουλού

Χαμό στα social media προκάλεσε μία φωτογραφία που κυκλοφόρησε και δείχνει το γνωστό φωτογράφο και κριτή του «GNTM», Δημήτρη Σκουλό, να φωτογραφίζει μία μελαχρινή στο κέντρο της Αθήνας και δίπλα στη «λαμπερή» αυτή σκηνή να κοιμάται ένας άστεγος. Τριγύρω υπάρχουν και πρόσωπα της παραγωγής, που κοιτούν το πλάνο της φωτογράφισης στην οδό Πανεπιστημίου.

 

Δεν γίνεται ξεκάθαρο το πότε έχει τραβηχτεί η συγκεκριμένη φωτογραφία, ωστόσο, είναι σίγουρα πρόσφατη αφού φαίνεται ο Μεγάλος Περίπατος της Αθήνας και ο Δημήτρης Σκουλός φωτογραφίζει το μοντέλο Ναυσικά Παναγιωτακοπούλου, σύντροφο του Κώστα Πηλαδάκη. Όσο για τον άστεγο, είναι γνωστός στην περιοχή, πηγαίνει συχνά στο σημείο, είναι επαίτης και μάλιστα συχνάζει εκεί μαζί με τη σύντροφό του. Ο Δημήτρης Σκουλός δεν θέλησε να κάνει κάποια δήλωση, ωστόσο από το περιβάλλον του ειπώθηκε πως καλό θα ήταν, πριν κρίνει ο καθένας μας κάποιον άνθρωπο για ένα μεμονωμένο περιστατικό, να γνωρίζει και το… παρασκήνιο.

 

Αναρωτήθηκε άραγε κανείς μήπως ο Δημήτρης Σκουλός και οι συνεργάτες του βοήθησαν τον άστεγο πριν ξεκινήσει η φωτογράφιση και αν έκαναν κάτι για εκείνον, που δεν έμαθε ποτέ κανείς;

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Πέμπτη 24 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου