Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Φαβορί και για το «Dancing with the Stars» η Βίκυ Καγιά

Ήταν από τα σόου που έγραψαν λαμπερή ιστορία στη μικρή οθόνη. Ποιος δεν θυμάται τις θρυλικές εμφανίσεις της Ζέτας Μακρυπούλια, τα λαμπερά κοσμήματα της Δούκισσας Νομικού και τα σέξι αποκαλυπτικά φορέματα της Ευαγγελίας Αραβανή;

 

Το «Dancing with the Stars» είναι έτοιμο να επιστρέψει στις οθόνες μας μόλις οι συνθήκες το επιτρέψουν, αυτή τη φορά με άλλη παρουσιάστρια, εξίσου λαμπερή με τις προηγούμενες. Τα δικαιώματα του σόου χορού έχουν περάσει εδώ και ένα χρόνο στο Star, όμως το κανάλι δεν έχει ακόμη βγάλει το πρόγραμμα στον «αέρα» λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού.

 

Το πρότζεκτ προϋποθέτει στενή σωματική επαφή των συμμετεχόντων, πολλούς εργαζόμενους μπροστά και πίσω από τις κάμερες και φυσικά την παρουσία κοινού. Όλα αυτά δεν ευνοούσαν και δεν ευνοούν την επιστροφή του στις οθόνες μας. Εφόσον όμως η πανδημία αρχίζει να κάμπτεται και οι συνθήκες το επιτρέψουν, το κανάλι της Κηφισιάς σκοπεύει να επαναφέρει το σόου χορού στις οθόνες μας την επόμενη άνοιξη. Επικρατέστερη για την παρουσίαση είναι αυτή τη στιγμή η Βίκυ Καγιά, που θα έχει ολοκληρώσει τις υποχρεώσεις της στο «GNTM» και θα έχει μόνο το «Shopping Star». Άλλωστε, η Βίκυ  είναι βασικό πρόσωπο στην ψυχαγωγία του Star, ενώ έχει εμπειρία και από σόου χορού καθώς είχε παρουσιάσει πριν από 14 χρόνια για δύο σεζόν στο Mega το επιτυχημένο «So you think you can dance». Οι τελικές αποφάσεις πάντως δεν έχουν ακόμη παρθεί.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τετάρτη 23 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου