Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έφη Ρόζη: «Πληρώνω το τίµηµα της οµορφιάς»

Η Έφη Ρόζη είναι κτηνίατρος και, αν και μόλις 28 χρονών, έχει ξεχωρίσει όχι μόνο για την εμφάνισή της, αλλά και για το έργο που έχει προσφέρει στα κατοικίδια. Σπούδασε στο Πανεπιστήμιο Θεσσαλίας και έκανε μετεκπαίδευση  στην Αγγλία. Τώρα ετοιμάζει ένα μεγάλο όνειρό της, που σύντομα θα γίνει πραγματικότητα.

 

ΗΈφη μίλησε αποκλειστικά στην «ON time» και στη Σάσα Σταμάτη για τα νέα επαγγελματικά της σχέδια: «Ετοιμάζω το δικό μου κτηνιατρείο στην περιοχή του Χαϊδαρίου. Είμαι ενθουσιασμένη με την υλοποίηση του ονείρου μου, το δουλεύουμε αρκετούς μήνες, θα είμαστε ένα team γιατρών και νοσηλευτών». Αν τη δεις για πρώτη φορά, θα σκεφτείς ότι είναι μοντέλο, γι’ αυτό άλλωστε και έχει δεχτεί πρόταση στο παρελθόν να συμμετάσχει στο «My style rocks», αλλά αρνήθηκε και μας εξήγησε τους λόγους. «Μου είχαν κάνει πρόταση να συμμετάσχω στο “My style rocks”, αλλά είναι κάτι που δεν ταιριάζει στην ιδιοσυγκρασία μου. Δεν μου αρέσει η ίντριγκα ανάμεσα σε γυναίκες».

 

Η Έφη δεν είναι τυχαίο που έχει πολύ ωραίο κορμί, αφού κάνει fitness boxing: «Μου άρεσε το boxing γιατί είναι ωραία μορφή εκτόνωσης και αερόβιας γυμναστικής» μας είπε. «Με φλερτάρουν οι άνδρες και η κλασική ατάκα που μουλένε είναι “θα πάρω σκύλο” και τους απαντώ “αν τον προσέχετε, να πάρετε”». Τέλος, δεν διστάζει να αποκαλύψει ότι στα πρώτα της βήματα δέχτηκε bullying στο νοσοκομείο που δούλευε λόγω της εμφάνισής της. «Πολλές φορές στη δουλειά μου έχω αντιμετωπίσει bullying λόγω της εμφάνισής μου.

 

Για παράδειγμα, όταν δούλευα στο Αττικό Νοσοκομείο και έφεραν ένα περιστατικό, έχει τύχει να αμφισβητήσουν αν εγώ είμαι γιατρός λόγω της εμφάνισής μου. Γιατί στην Ελλάδα υπάρχει η νοοτροπία πως αν μια γυναίκα είναι όμορφη, δεν μπορεί να είναι και έξυπνη και να ασχολείται με μια επιστήμη. Όταν ήμουν πιο μικρή, με στενοχωρούσε γιατί έπρεπε να αποδείξω ότι δεν είμαι “ελέφαντας” και έπρεπε να καταβάλω μεγαλύτερη προσπάθεια ότι είμαι καλή γιατρός σε σχέση με κάποιον άλλο».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 28 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου