Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

«Άγριες Μέλισσες»: Τυφλός στο ψυχιατρείο ο Μελέτης – Έγκυος στο παιδί του η Πηνελόπη

Από τη ΧΡΥΣΑ ΑΝΤΩΝΙΟΥ

 

Οι «Άγριες Μέλισσες»… τσιμπάνε όλο και πιο πολύ, αφήνοντας πίσω τους θύματα! Το αίμα θα ρέει ποτάμι από νέες δολοφονίες και αυτοκτονίες, ενώ ο κάθε ήρωας ανεβαίνει το γολγοθά του.

 

Σύμφωνα με πληροφορίες της «ΟΝtime», τα βάσανα του Μελέτη θα γίνουν δυσβάσταχτα καθώς όχι μόνο θα σκοτώσει τον Κλεομένη (Θανάσης Κουρλαμπάς), αλλά θα μείνει τυφλός και θα καταλήξει τρελός στο ψυχιατρείο.
Τι θα συμβεί; Στη δίκη της Ελένης (Μαρία Κίτσου) ο Δούκας Σεβαστός (Λεωνίδας Κακούρης) θα μπλέξει ως συνένοχο στο φόνο του γιου του Στέργιου τον πεθαμένο γιο του αδερφού του Μιλτιάδη (Γιώργος Γάλλος), κάτι που θα τον βγάλει εκτός εαυτού… Θα πάρει όπλο και θα πάει να σκοτώσει τον Δούκα. Θα μπει μπροστά ο επιστάτης -ανιψιός Μελέτης (Γιώργος Γεροντιδάκης).

 

Θα φάει τη σφαίρα, θα κείτεται αιμόφυρτος, με τη μητέρα του Ανέτ (Κάτια Δανδουλάκη) να ουρλιάζει μέσα στο
χωριό: «Σώστε το παιδί μου». Οπότε αποκαλύπτεται πλέον και στο χωριό το μυστικό της. Ο Μελέτης θα είναι κλινικά
νεκρός και όταν συνέλθει θα είναι σχεδόν τυφλός. Όσο για την Πηνελόπη, αφού συνέλθει από το πρώτο σοκ του φόνου του Κλεομένη, θα διαλυθεί από τα γεγονότα με τον Μελέτη. Πόσω μάλλον όταν θα ανακαλύψει πως είναι έγκυος στο παιδί του!

 

Όταν ο Μελέτης μάθει ότι η ξαδέλφη του είναι έγκυος στο παιδί του κι ότι τον κυνηγάει η Αστυνομία για φόνο, τρελαίνεται και παίρνει τα βουνά (κάτι σαν την «Αστέρω» στο αρσενικό της). Όταν θα τον βρουν, θα έχει σαλεμένο μυαλό και θα οδηγηθεί στο ψυχιατρείο. Εκεί θα δούμε σκληρές σκηνές με τα ηλεκτροσόκ της τότε εποχής και τους ιμάντες… Η Πηνελόπη δεν βρίσκει τη δύναμη να κάνει έκτρωση και γεννάει ολομόναχη το παιδί του. Άλλη ταραχή όμως την περιμένει: Το παιδί έχει προβλήματα υγείας και θα κινδυνέψει να πεθάνει…

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερλιδα OnTime την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου