Media Insider

Μενεγάκη-Μπαλατσινού:Υπερήφανες μαμάδες

Η πρώτη μέρα στο σχολείο ήταν διαφορετική για τα παιδιά αλλά και τους γονείς. Η πανδημία του κορωνοϊού δεν αφήνει περιθώρια για χαρές και τα χαμόγελα των παιδιών κρύβονται κάτω από τις υποχρεωτικές μάσκες ασφαλείας που πλέον πρέπει να συνηθίσουν όλα τα παιδιά.

 

Οι διάσημες μαμάδες φωτογράφισαν τα «βλασταράκια» τους, θέλοντας να εκφράσουν και δημοσίως μέσω του Instagram τις ευχές τους για καλή σχολική χρονιά. Για την Ελένη Μενεγάκη η συγκεκριμένη μέρα ήταν ιδιαίτερα
σημαντική καθώς η μικρή της κόρη, Μαρίνα Παντζοπούλου ξεκίνησε το ταξίδι της εκπαίδευσης. Η παρουσιάστρια φωτογράφισε τη μικρότερη της οικογένειας πανέτοιμη για το σχολείο της και μοιράστηκε το στιγμιότυπο με τους διαδικτυακούς της φίλους.

 

Η Ελένη Μενεγάκη έγραψε στη λεζάντα «Πρώτη μέρα στο σχολείο! Χαρά και συγκίνηση… Καλή αρχή σε όλα τα παιδιά», ανάρτηση που μέσα σε λίγες ώρες πήρε πάνω από 65.000 likes. Όσο για την Τζένη Μπαλατσινού, δεν έχει αλλάξει τίποτα από την καθημερινότητά της, παρόλο που είναι 6 μηνών έγκυος.

 

Έτσι χθες συνόδεψε για πρώτη μέρα στο σχολείο, πάντα με μάσκα, το 13χρονο γιο της Μάξιμο και ανέβασε φωτογραφία του στο Instagram. Συμπλήρωσε δε την ανάρτησή της γράφοντας: «Καλή σχολική χρονιά σε όλους!
Καλή δύναμη σε μαθητές, καθηγητές και γονείς».

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 15 Σεπτεμβρίου

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version