Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Έρρικα Πρεζεράκου: Βράχος δίπλα της ο Τίτος Καταλαγαριανάκης

Ελεύθερη και ωραία και πάλι η Έρρικα Πρεζεράκου. Η αθλήτρια με τις πολλές διακρίσεις και ο στενός συνεργάτης της Τίτος Καταλαγαριανάκης, σύμφωνα με πληροφορίες
της «ΟΝ time», και της δημοσιογράφου Σάσας Σταμάτη, μετά από περίπου 5 χρόνια σχέσης αποφάσισαν από κοινού να χωρίσουν και να παραμείνουν πολύ καλοί φίλοι και συνεργάτες.

 

Λίγο καιρό πριν από το ατύχημα είχαν ήδη χωρίσει, όμως η Έρρικα είναι πολύ χαμηλών τόνων και αποφεύγει να μιλάει για την προσωπική ζωή της. Ο Τίτος στέκεται βράχος στο πλευρό της και είναι παράδειγμα προς μίμηση για ένα πρώην ζευγάρι να έχει τόσο στενές και άριστες σχέσεις. Ο Τίτος είναι εκείνος που έχει αναλάβει το συντονισμό του Replayce, του κέντρου που τα τελευταία χρόνια διατηρεί η Έρρικα στο ΟΑΚΑ.

 

Για την πρώην αθλήτρια ο Τίτος είναι οικογένεια, έχουν άψογη συνεργασία στο αθλητικό σχολείο της Έρρικας και ήταν ένας από τους ανθρώπους που όταν νοσηλεύτηκε στο ΚΑΤ ήταν όλες τις μέρες στο πλευρό της. Η σχέση τους είναι αληθινή και πολύ δυνατή. Αξίζει να σημειώσουμε ότι η πανέμορφη πρωταθλήτρια στο άλμα επί κοντώ έχει τονίσει ότι ο Τίτος Καταλαγαριανάκης δεν ήταν ο χειριστής του σκάφους την ημέρα που είχε το ατύχημα. Αυτή την περίοδο η Έρρικα είναι στο σπίτι της, αναρρώνει και περιμένει σε περίπου ένα μήνα να βγάλει τα σίδερα που έχει στα δάχτυλα και στην παλάμη μετά το 5ωρο χειρουργείο στο οποίο υποβλήθηκε.

 

Αυτή τη στιγμή το μόνο λειτουργικό δάχτυλο στο δεξί της χέρι είναι ο δείκτης.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 11 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου