Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Γιώργος Καπουτζίδης:«Η Ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε να κάνω τα όνειρά µου πραγµατικότητα»

Με άκρως εξομολογητική διάθεση εμφανίστηκε ο Γιώργος Καπουτζίδης στην εκπομπή «φλΕΡΤ», όπου ήταν καλεσμένος το μεσημέρι της Δευτέρας, στέλνοντας ένα μήνυμα θάρρους για όσα παιδιά αισθάνονται διαφορετικά.

 

«Η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα» είπε χαρακτηριστικά και πρόσθεσε: «Όσο για την ομοφυλοφιλία, θέλω να πω στα παιδιά τα ομοφυλόφιλα που μας ακούνε και στους εφήβους αυτή τη στιγμή, επειδή ζούμε σε περίεργες εποχές και καταστάσεις και γίνονται τρομακτικά πράγματα και στην τηλεόραση και στο δημόσιο λόγο… Επειδή θα ακούσουν πολλά πράγματα, για το αν είναι αφύσικα, μέχρι τι να είναι, τι να μην είναι κ.λπ.

 

Να μην ακούσετε τίποτα, παιδιά, θέλω να ξέρετε ότι η δική μου ομοφυλοφιλία δεν με εμπόδισε ποτέ από το να κάνω τα όνειρά μου πραγματικότητα. Φυσικά και με οδήγησε στο να είμαι λίγο πιο κλειστός και λίγο πιο φοβισμένος στην εφηβεία μου, αλλά δεν με εμπόδισε ποτέ από το να ονειρεύομαι, δεν σκέφτηκα ποτέ ότι δεν θα καταφέρω αυτά που θέλω στη ζωή μου», είπε μεταξύ άλλων ο Γιώργος Καπουτζίδης.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Τρίτη 8/9/2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου