Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Την επανέκδοση της εφημερίδας «Χώρα» σχεδιάζει ο δημοσιογράφος Γιώργος Τράγκας

 

-Στον Όμιλο των «Παραπολιτικών» επέστρεψε η έμπειρη δημοσιογράφος Ελένη Καλογεροπούλου

 

-Στην Orange κατακυρώθηκε ο διαγωνισμός του υπουργείου Αγροτικής Ανάπτυξης και Τροφίμων με θέμα «Μέτρα (δράσεις) προβολής, στο πλαίσιο του Ευρωπαϊκού Προγράμματος Διανομής Φρούτων, Λαχανικών και Γάλακτος σε σχολεία».

 

– O Βασίλης Παπούλιας εντάσσεται στη διοικητική ομάδα της Office Line, αναλαμβάνοντας καθήκοντα ,Chief Operations Officer, με στόχο να σχεδιάσει και να θέσει σε εφαρμογή το αναπτυξιακό της πλάνο.

 

– Το Διοικητικό Συμβούλιο της ΕΡΤ Α.Ε. ενέκρινε τη διενέργεια διαγωνισμού για την παροχή υπηρεσιών διαφημιστικής εκστρατείας και παραγωγής διαφημιστικών ταινιών, για ένα έτος, με συνολική προϋπολογισθείσα δαπάνη ύψους 360.000 ευρώ πλέον ΦΠΑ, που θα βαρύνει τον προϋπολογισμό της ΕΡΤ Α.Ε. για το έτος 2021.

 

– H Tribe υπογράφει την καμπάνια του Open για τη νέα τηλεοπτική σεζόν, με τη συμμετοχή των παρουσιαστών και των δημοσιογράφων του σταθμού.

 

-Ο έμπειρος δημοσιογράφος σε θέματα περιβάλλοντος και ενέργειας, Θοδωρής Παναγούλης, προστέθηκε στο δυναμικό του News247.gr, του ενημερωτικού μέσου της 24Media.

 

- Τον ενηµερωτικό τοµέα του Mega θα ενισχύσει η δηµοσιογράφος, Μάιρα Μπάρµπα, η οποία πέρυσι ήταν στο πλευρό του ∆. Καµπουράκη στον ΣΚΑΪ.

 

-Σε ποιο µέσο ενηµέρωσης, που ελέγχεται από το ∆ηµόσιο, είναι πιθανόν να γίνουν αλλαγές διευθυντικών στελεχών και όχι µόνο, παρ’ ότι οι υπό αντικατάσταση δεν έχουν συµπληρώσει πολύ χρόνο στη θέση τους;

 

-Και νέες τοποθετήσεις στελεχών στον αθλητικό τοµέα της ΕΡΤ. Ο Περικλής Μακρής επιλέχθηκε για τη θέση του προϊσταµένου Τµήµατος Αθλητικών Εκποµπών και ∆ιοργανώσεων T/O και Internet, της ∆ιεύθυνσης Αθλητικού Προγράµµατος της ΕΡΤ και ο ∆ηµήτρης Κωνσταντινίδης για τη θέση του προϊσταµένου Τµήµατος Αθλητικών Ειδήσεων.

 

-Για 8η χρονιά η επιτυχηµένη σειρά «Μην αρχίζεις τη µουρµούρα» θα µας κρατά συντροφιά από την Τετάρτη 16 Σεπτεµβρίου και κάθε Τετάρτη και Παρασκευή, στις 21.00, στην τηλεόραση του Alpha.

 

-Η Serie A, το πρωτάθληµα ποδοσφαίρου της Ιταλίας, έρχεται και τη φετινή σεζόν 2020-2021 αποκλειστικά στη Novasports Arena, αρχής γενοµένης από τις 19 Σεπτεµβρίου.

 

-Στον αέρα βρίσκεται το site της «Καθηµερινής» µε τη νέα του µορφή

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου