Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Με άλογα στην εκκλησία – Ο παραδοσιακός γάμος της Ανθής Βούλγαρη

«Ησαΐα χόρευε» χτες το απόγευμα για την παρουσιάστρια του Mega Ανθή Βούλγαρη. Η δημοσιογράφος-παρουσιάστρια και ο σύντροφός της, γνωστός μουσικός Κώστας Κωνσταντινίδης, ενώθηκαν με τα ιερά δεσμά του γάμου χτες το απόγευμα στις 6, στο γραφικό εκκλησάκι της Αγίας Μαρίας Κισσού στο Πήλιο. Κουμπάροι του ζευγαριού ήταν ο τραγουδιστής Πέτρος Ιακωβίδης, ο φίλος τους Νώντας Δωρής και η παιδική φίλη της Ανθής, Μαλβίνα Μαρκοπούλου.

 

Η παρουσιάστρια εντυπωσίασε φορώντας μια δημιουργία του γνωστού σχεδιαστή Stylianos σε μπόχο στιλ. Τα μαλλιά της επιμελήθηκε ο Κώστας Αυγερινός, ενώ το μακιγιάζ η Έλενα Χριστοδούλου. Τις εντυπώσεις έκλεψαν οι καουμπόικες μπότες της νύφης διά χειρός Χρύσας Βρεκούση. Το ζευγάρι έφτασε μαζί στην εκκλησία πάνω σε άλογα, αφού ο γάμος ήταν άκρως παραδοσιακός. Μουσικά όργανα συνόδευσαν το ζευγάρι, ενώ  υπήρχαν τοπικά εκλεκτά εδέσματα και οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα αναψυκτικό που έφτιαξε τοπική εταιρεία αποκλειστικά για το γάμο.

 

Η παρουσιάστρια είχε φροντίσει να τηρηθούν όλα τα μέτρα ασφαλείας λόγω του Covid, αφού υπήρχαν παντού αντισηπτικά, μοιράστηκαν μάσκες, ενώ μέσα στην εκκλησία μπήκαν μόνο όσα άτομα επιτρέπει ο νόμος με τα νέα δεδομένα.

 

Το μυστήριο τέλεσε ο μητροπολίτης Δημητριάδος Ιγνάτιος. Μετά το γάμο είχε στηθεί τραπέζι με εκλεκτούς τοπικούς μεζέδες. Η Ανθή Βούλγαρη δήλωσε στην «ΟΝ time» και στη Σάσα Σταμάτη, τρισευτυχισμένη: «Είμαι ιδιαίτερα ευτυχισμένη, μόλις άνοιξε μια νέα σελίδα στη ζωή μου και αντίθετα με όσα λένε πιστεύω ότι ο γάμος τονώνει τον έρωτα».

 

Η χαρά για την Ανθή είναι διπλή αφού σήμερα είναι και η πρεμιέρα της στο Μεγάλο Κανάλι με την εκπομπή «Κοινωνία ώρα Mega», που παρουσιάζει με τον Ιορδάνη Χασαπόπουλο.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime τη Δευτέρα 7 Σεπτεμβρίου 2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου