Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Βγήκε το τρέιλερ του νέου Τζέιµς Μποντ

ΤΟ «NO TIME TO DIE» (Δεν έχω χρόνο για να πεθάνω), η τελευταία και 25η ταινία με τον Ντάνιελ Κρεγκ ως Τζέιμς Μποντ,μετά την αναβολή της προβολής της λόγω της πανδημίας του κορωνοϊού, ετοιμάζεται για την έξοδό της στις κινηματογραφικές αίθουσες στις 20 Νοεμβρίου.

 

Αυτές τις μέρες κυκλοφόρησε και το τρέιλερ της ταινίας, με το βίντεο των 2 λεπτών και 34 δευτερολέπτων να ξεκινά με τον Μποντ να αποφεύγει τα πυρά και ένα αυτοκίνητο που τρέχει καταπάνω του, πριν πηδήξει από μια γέφυρα και πέσει πάνω σε τοίχο!

 

Στην ταινία «No Time To Die», ο Μποντ έχει εγκαταλείψει την ενεργό δράση και απολαμβάνει μια ήρεμη ζωή στην Τζαμάικα. Η γαλήνη του θα διακοπεί, όταν ο παλιός του φίλος Φίλιξ Λέιτερ της CIA εμφανίζεται ζητώντας τη βοήθειά του. Η αποστολή διάσωσης ενός επιστήμονα που τον έχουν απαγάγει αποδεικνύεται πιο περίπλοκη απ’ ό,τι αναμενόταν, οδηγώντας τον Μποντ στα χνάρια ενός μυστηριώδους «κακού», ο οποίος κατέχει μια επικίνδυνη, νέα τεχνολογία.

 

Στην ταινία πρωταγωνιστούν οι Ράμι Μάλεκ, Λεά Σεϊντού, Λασάνα Λιντς, Μπεν Γουίσο, Ναόμι Χάρις, Τζέφρι Ράιτ,
Κρίστοφ Βαλτς και ο Ρέιφ Φάινς ως «Μ». Επίσης παίζουν οι Ρόρι Κινίαρ, Άνα ντε Αρμάς, Νταλί Μπενσάλα, Ντέιβιντ Ντένσικ και ο Μπίλι Μάγκνουσεν. Στη σκηνοθεσία ο Κάρι Τζότζι Φουκουνάγκα.

 

Δημοσιεύθηκε στην εφημερίδα OnTime την Παρασκευή 4/9/2020

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου