Media Insider

Mediakes φήμες και παρασκήνια…

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Η διατήρηση των ισορροπιών απασχολεί της Διοίκηση της ΕΡΤ, καθώς η συνέχιση του καθεστώτος ασυλίας που απολάμβανανα στελέχη της προηγούμενης κατάστασης προκαλεί παράπονα.

 

-Προστασία στον Νίκο Παππά παρέψει ξεκάθαρα το «Documento» του κ.Βαξεβάνη. Γεγονός που δεν αρέσει καθόλου στους αντιφρονούντες

 

-Η δημοσιογράφος Κάτια Μακρή αναλαμβάνει το μεσημεριανό δελτίο ειδήσεων του Star. Για τον λόγο αυτό, δεν θα συνεχίσει την εκπομπή της στο ραδιόφωνο του Alpha.

 

– Ο δημοσιογράφος Σπύρος Λάμπρου αναλαμβάνει τα δελτία του Σαββατοκύριακου στο Star, μετά τη μεταγραφή της Κατερίνας Παναγοπούλου στο Mega.

– Με το ποσό έως και των 42.000.000 ευρώ με την έκδοση κοινού ομολογιακoύ δανείου θα χρηματοδοτήσει η κυπριακή Mediamax Holdings Limited, μέτοχος του καναλιού της Alpha Δορυφορική Τηλεόραση Α.Ε., ιδιοκτήτριας εταιρείας του Alpha.

 

-Μετάβαση στις υπηρεσίες streaming από την Cosmote TV, με τη συνδρομή των κατασκευαστών τηλεοπτικών δεκτών. Οι προσφορές για την απόκτηση έξυπνης τηλεόρασης διαδέχονται η μια την άλλη στο Διαδίκτυο και συνοδεύονται από δωρεάν εξάμηνη θέαση της νέας Cosmote TV.

 

-Υπάρχει συγκεκριµένος λόγος που η «Εφ.Συν.» αποφάσισε να αντιµετωπίσει χαλαρά την απόφαση του Σαββίδη να βάλει λουκέτο στο «Εθνος»

 

-Η Κατερίνα Στικούδη ετοιμάζεται για την παρουσίαση του  «My Style Rocks», στην κριτική επιτροπή του οποίου φαίνεται πως θα επιστρέψει ο Χάρης Χριστόπουλος, αντί του Λάκη Γαβαλά

 

-Ξεκίνησε την προετοιµασία στο «ΦλΕΡΤ» της ΕΡΤ ο Λάµπρος Κωνσταντάρας, ο οποίος είναι και επίσηµα πια συνεργάτης της Νάντιας Κοντογεώργη, όπως αποκλειστικά έγραψε το media.gr.

 

-Τη Δευτέρα 14 Σεπτεμβρίου κάνει πρεμιέρα για τη νέα σεζόν ο Νίκος Μουτσινάς με το  «Καλό Μεσημεράκη» στον ΣΚΑΪ

 

-«Επιστρέφουμε ασφαλείς», είναι το μήνυμα της καινούργιας καμπάνιας του τηλεοπτικού σταθμού ΑΝΤ1 για τον COVID-19, βασικός σκοπός του οποίου είναι να ενημερώσει το κοινό για τα μέτρα πρόληψης της διασποράς του ιού μετά  την περίοδο των διακοπών.

 

-Σε αναθεώρηση στόχων του Προϋπολογισμού προχωράει η διοίκηση της ΕΡΤ. Οπως αποτυπώνεται από έγγραφο που αναρτήθηκε στη «Διαύγεια», ανακαλούνται από τη διοίκηση του Ραδιομεγάρου στόχοι 299.185 ευρώ για την περίοδο 2020-2021 και εγκρίνεται ένα νέο, μεγαλύτερο κονδύλι, 11.303.474 ευρώ, πλέον ΦΠΑ, για τα έτη 2021 και 2022

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version