Connect with us

Hi, what are you looking for?

Media Insider

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Λουκέτο ετοιμάζονται να βάλου δύο εβδομαδιαίες εφημερίδες που καταγράφουν ισχνές κυκλοφοριακές επιδόσεις

 

-Φημολογείται εντόνως ότι ο Ιβάν Σαββίδης ψάχνει αγοραστή για τους τίτλους του «Εθνους» και του “Έθνους της Κυριακής”

 

-Σε νέα ώρα θαπροβάλλεται από τη νέα σεζόν η εκπομπή του Γιώργου Αυτιά «Καλημέρα». Ο έμπειρος παρουσιαστής αναμένεται να επιστρέψει στις οθόνες από το Σάββατο 22 Αυγούστου, οπότε και θα ανοίξει το πρόγραμμα του ΣΚΑΪ.

 

-Ολοκληρώθηκε το κάστινγκ και προχωρά με γρήγορους ρυθμούς η νέα σειρά της ΕΡΤ «Τα καλύτερά μας χρό-
νια». Πρωταγωνιστικούς ρόλους θα έχουν η Κατερίνα Παπουτσάκη, ο Μελέτης Ηλίας, η Υβόννη Μαλτέζου, αλλά και ο μικρός Μανώλης Γκίνης, που έγινε γνωστός μέσα από τη διαφήμιση της Cosmote.

 

– Το οριστικό τέλος της εκπομπής της από τον Alpha ανήγγειλε μέσα από τα social media της η παρουσιάστρια Αντελίνα Βαρθακούρη, ενώ διευκρίνισε πως ακόμη δεν έχει συζητήσει το ενδεχόμενο να αναλάβει κάποιο άλλο
concept.

 

– Στην Κάντζα, πάντως, αποφάσισαν να επαναφέρουν τις «Οικογενειακές ιστορίες», που μεταδίδονταν με με-
γάλη επιτυχία στο απογευματινό πρόγραμμα μέχρι και πριν από δύο σεζόν.

 

-Στις 15 Σεπτεµβρίου αναµένεται να επιστρέψει στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του Open η Νίκη Λυµπεράκη, µετά την άδεια εγκυµοσύνης της.

 

-Με εξαίρεση τον Κώστα Τσουρό, που παραμένει κανονικά στο πάνελ της εκπομπής «Καλύτερα δε γίνεται», στον Alpha, η Ναταλία Γερμανού και οι συνεργάτες της αναζητούν τα υπόλοιπα πρόσωπα που θα την πλαισιώσουν. Μεταξύ άλλων, ακούγεται έντονα το όνομα της κόρης της Μπέσσυ Αργυράκη,Εβελίνας Νικόλιζα, η οποία την περασμένη τηλεοπτική σεζόν βρέθηκε περισσότερες από μία φορές στον καναπέ της εκπομπής ως καλεσμένη.

 

-Τη δική της ψυχαγωγική πρωινή εκπομπή φέρεται να ετοιμάζει η ΕΡΤ. Αξίζει να σημειωθεί ότι, σύμφωνα με τα όσα ακούστηκαν τις τελευταίες ημέρες, μεταξύ των προσώπων που εξετάζονται γι’ αυτό το φιλόδοξο εγχείρημα, για τα δεδομένα της κρατικής τηλεόρασης, είναι το δίδυμο των Ντορέττας Παπαδημητρίου και Μαίρης Συνατσάκη, αν και, σύμφωνα με πληροφορίες, εξετάζονται κι άλλες λύσεις.

 

-Η Φωτεινή Πετρογιάννη και ο Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος είναι µέχρι στιγµής οι σίγουροι για την εκποµπή της Ηλιάνας Παπαγεωργίου στον Alpha.

 

-Για ακόµα έναν χρόνο ανανέωσε το 17 συµβόλαιό του µε τον ΣΚΑΪ ο Νίκος Στραβελάκης, ο οποίος θα εξακολου-
θεί να παρουσιάζει τα κεντρικά δελτία ειδήσεων του Σαββατοκύριακου.

 

-Στην προκήρυξη του καθεστώτος για την ενίσχυση της παραγωγής οπτικοακουστικών έργων στην Ελλάδα προχώρησαν οι υπουργοί Αδωνις Γεωργιάδης και Κυριάκος Πιερρακάκης. Ημερομηνία έναρξης της υποβολής αιτήσεων ορίστηκε η 15η Ιουλίου 2020 και η λήξη στις 31 Δεκεμβρίου 2022.

 

-Οι θεματικές άδειες της τηλεόρασης και οι αντίστοιχες του ραδιοφώνου ανά την ελληνική περιφέρεια αναμένεται να προηγηθούν σύμφωνα με το χρονοδιάγραμμα της κυβέρνησης και το πλάνο του αρμόδιου υφυπουργού παρά τω πρωθυπουργώ, Στέλιου Πέτσα, όταν, βεβαίως, το επιτρέψουν οι συνθήκες. Σε μεταγενέστερο χρόνο θα ακολου θήσει η αδειοδότηση των περιφερειακών τηλεοπτικών σταθμών.

 

-Η ΠΑΕ Παναθηναϊκός συμφώνησε με την Cosmote TV προκειμένου να συμπεριληφθεί το PanathinaikosTV στο «μπουκέτο» της συνδρομητικής τηλεόρασης. Πρόσβαση στο κανάλι του «τριφυλλιού» λέγεται ότι θα υπάρχει και από το Διαδίκτυο, καθώς οι χρήστες θα μπορούν να έχουν εικόνα μέσω ενός απλού browser. Η πρεμιέρα του
καναλιού σχεδιάζεται, σύμφωνα με πληροφορίες, για το φιλικό με τον ΟΦΗ στις 26 Αυγούστου.

 

-Από τη ∆ευτέρα 7 Σεπτεµβρίου, στις 11 το πρωί, ξεκινά στον Alpha η εκποµπή της Ελεονώρας Μελέτη «Ωρα για Μελέτη».

 

-Αθλητικό τηλεπαιχνίδι γνώσεων στα πρότυπα του BBC ετοιµάζει η ΕΡΤ, µε παρουσιαστή τον Γιώργο Λέντζα.

 

-Λίγο νωρίτερα, και συγκεκριµένα στις 22.15, θα ξεκινούν οι «Αγριες Μέλισσες» στον ΑΝΤ1 µε την έναρξη της νέας τηλεοπτικής σεζόν.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου