Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Mediaκες φήμες και παρασκήνια….

Επειδή ακούγονται και ψιθυρίζονται πολλά στα στέκια της δημοσιογραφικής πιάτσας, στα καφενεία των καναλαρχών και των media…εδώ τα γράφουμε για να τα μαθαίνετε….

 

-Εκδότης εβδομαδιαίου εντύπου διαδίδει δεξιά κι αριστερά πως (σχεδόν) συμβουλεύει το Μητσοτάκη

 

Στην έκδοση ημερήσιας εφημερίδας προσανατολίζεται ο δημοσιογράφος Γιάννης Τασιόπουλος

 

Το ενδεχόμενο αναστολής της έντυπης έκδοσης της εφημερίδας «Documento» έχει διαρκώς επί τάπητος ο εκδότης της, Κώστας Βαξεβάνης. Απολύτως λογικό, με δεδομένο ότι δεν έχει καταφέρει να «σπάσει» το εμπάργκο που του έχουν επιβάλει εταιρείες και δημόσιοι οργανισμοί σε σχέση με τις διαφημίσεις

 

Κοινό έντυπο με παιδικά διηγήματα εξέδωσαν η εταιρεία Νίκη Εκδοτική και η «Real News» των Χατζηνικολάου – Κουρή. Πρόκειται για μια εφημερίδα που συνοδεύεται από δύο καλά παιδικά βιβλία της Εμπειρίας Εκδοτικής.

 

Οι επιταγές που βρίσκονται στην αγορά και προέρχονται από τον Ομιλο Φιλιππάκη προκαλούν τεράστιο
προβληματισμό και ακόμη μεγαλύτερη ανησυχία.

 

Τα γραφεία της «Εφημερίδας των Συντακτών» επισκέφθηκε κλιμάκιο της Επιθεώρησης Εργασίας και έγινε τεράστιο θέμα. Επί 4,5 χρόνια ο Νικολάκης ο Παππάς έστελνε κάθε εβδομάδα στα «ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ» ό,τι Αρχή υπήρχε, αλλά δεν βάλαμε και τα κλάματα.

 

Μεγαλοεκδότης των Αθηνών εξετάζει πολύ  σοβαρά την απόκτηση (και) εκτυπωτικής μονάδας. Στο πλαίσιο αυτό, λέγεται ότι κουβεντιάζει με διαφόρους, ακόμη και με επιχειρηματίες που δραστηριοποιούνται στον χώρο των εκτυπώσεων

 

-Κατάφερε να σταθεί στον ανταγωνισµό για ακόµα µία φορά. Ο λόγος για τη «Μουρµούρα» στον Alpha, που θα συνεχιστεί για 8η συναπτή σεζόν

 

-Και του χρόνου στο τιμόνι του «Happy Day»  θα βρίσκεται η Σταματίνα Τσιμτσιλή, αφού τόσο η ίδια όσο και ο Alpha είνια ικανοποιημένοι από τη συνεργασία τους.

 

-Η εκποµπή «∆έκα» θα συνεχιστεί από τους υπόλοιπους συνεργάτες της, παρά την παραίτηση της Ολγας Τρέµη, όπως αποφάσισε η διοίκηση της ΕΡΤ.

 

-Τα µάζεψε η ΕΤΙΤΑ στον Alpha την τελευταία στιγµή, αναστέλλοντας τη στάση εργασίας που είχε εξαγγείλει για την
Τετάρτη, προκαλώντας την µήνιν της πλευράς που πρόσκειται στο ΚΚΕ. Ετσι, λόγω µη παραβίασης της σύµβασης,
η ΕΤΙΤΑ εκτέθηκε νοµικά και αναγκάστηκε να αναδιπλωθεί και να κηρύξει ανακωχή.

 

-Με µεγάλη ανυποµονησία περιµένουν οι τηλεθεατές τα νέα επεισόδια της σειράς «Αγριες µέλισσες». Οι ηθοποιοί αναµένεται να ξεκινήσουν και πάλι τα γυρίσµατα µετά τις 15 Μαΐου.

 

-Το «Καφέ της Χαράς» θα συνεχίσει και την επόμενη σεζόν στον ΑΝΤ1 ενώ δεν θα σταματήσουν οι εκπλήξεις από τον Χάρτη Ρώμα αφού σύμφωνα με το media.gr θα προσθέσει στο καστ και νέα πρόσωπα που θα…ξαφνιάσουν τους τηλεθεατές.

 

-Πολλές αλλαγές θα γίνουν τόσο στα τηλεοπτικά σόου που θα επιστρέψουν όσο και στις τηλεοπτικές σειρές αφού τα μέτρα ασφαλείας θα υποβάλλουν παρουσιαστές και πρωταγωνιστές να προσαρμόσουν σε νέα δεδομένα.

 

-Η Ελένη Μενεγάκη 31 Ιουνίου ρίχνει αυλαία με την εκπομπή «Ελένη» ενώ δεν θα βρίσκεται στον Alpha την νέα σεζόν. Η παρουσιάστρια θα κάνει νέο ξεκίνημα ενώ το καλοκαίρι της θα το περάσει στην Άνδρο παρόλο που είχε προγραμματίσει να επισκεφτεί τη Σύμη, ταξίδι που τελικά δεν θα κάνει λόγω της πανδημίας

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου