Connect with us

Hi, what are you looking for?

MediaNews

Αποκλειστικό: Η επιστροφή του Still Standing και το μέλλον της Μπεκατώρου στον ΑΝΤ1

 

Οι εκπομπές «Your Face Sounds Familiar» και Still Standing » του ΑΝΤ1  παραμένουν σε εκκρεμότητα καθώς οι ιθύνοντες  του σταθμού  αναμένουν τις εξελίξεις αναφορικά με την πορεία της πανδημίας στη χώρα μας.

 

 

Σε ότι αφορά το τηλεπαιχνίδι που προβάλλεται σε επανάληψη και σημειώνει μεγάλη επιτυχία, σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες  του media.gr υπάρχουν κάποια στοκ επεισόδια που είχαν γυριστεί όμως δεν έχει νόημα να προβληθούν αν δεν ξεκινήσουν κανονικά τα γυρίσματα ώστε να να υπάρχει υλικό μέχρι  το καλοκαίρι.

έτσι όλα θα κριθούν την επόμενη βδομάδα καθώς οι ανακοινώσεις του πρωθυπουργού θα είναι καθοριστικές για το μέλλον του παιχνιδιού. Ωστόσο αξίζει να σημειωθεί πως τόσο  το Still Standing όσο και το Your Face Souns Familiar θα συνεχίσουν και του χρόνου στον ΑΝΤ1.

 

 

Όσο για τη Μαρία Μπεκατώρου ανυπομονεί να επιστρέψει στο πλατό  ενώ τη περίοδο της καραντίνας γεμίζει τις ώρες της δημιουργικά φτιάχνοντας λιχουδιές από τις συνταγές που μοιράζεται στα social media  η κουμπάρα και κολλητή της Υβόννη Μπόσνιακ!

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου