slider

Μετά το «Άργος» βάζει πλώρη για Ίριδα η «Νίκη Εκδοτική»

Μετά την εξαγορά των ποσοστών από τους Ευάγγελο Μαρινακη (μέσα στην βδομάδα απέκτησε και επιπλέον ποσοστό από τον γνωστό εφοπλιστή) και Πρώτο Θέμα, η εταιρεία Νίκη των αδελφών Σμυρνιωτακη, εξετάζει σοβαρά να καταθέσει συγκεκριμένη πρόταση και για την απόκτηση μεγάλου ποσοστού στην εκτυπωτική μονάδα «Ιρις Εκδοτική». Άλλωστε εδώ και περίπου τρεις μήνες η συγκεκριμένη επιχείρηση συνεργάζεται με το Πιεστηριο που «έχτισαν» οι Μπόμπολας – Ψυχαρης. Πέραν όμως αυτής της συνεργασίας πληροφορίες θέλουν τον Παντελή Σμυρνιωτακη να βρίσκεται σε προχωρημένες συζητήσεις εξετάζοντας το ενδεχόμενο να αναλάβει συνολικά την διαχείρηση της εκτυπωτικές μονάδας.

Οι γνωρίζοντες το παρασκήνιο των επαφών αναδεύουν ότι οι σχετικές επαφές βρίσκονται σε πολύ καλό επίπεδο με τους περισσότερους να επιθυμούν την εξεύρεση λύσης στο θέμα της «Ίριδας», αφού έτσι θα υπάρξει αποσυμπίεση στον κλάδο των εκτυπώσεων. Και είναι αναγκαίο αφού επι τη ουσίας η μόνη μονάδα που μπορεί να προσφέρει αξιοπιστία και ποιότητα στις εκτυπώσεις είναι αυτή της «Καθημερινής», που εν τη εκλείψει δεύτερου, λειτουργεί σε καθεστώς μονοπωλίου. Στη περίπτωση που ευδοκιμήσουν οι επαφές που έχει η «Νίκη Εκδοτική», τότε μετά από καιρό η «Ίριδα» θα μπει και πάλι στο παιχνίδι του ανταγωνισμού.

Σε κάθε περίπτωση το γεγονός ότι οι αδερφοί Σμυρνιωτακη, αποφάσισαν να αποκτήσουν το πλειοψηφικό πακέτο των μετοχή του πρακτορείου διανομής Άργος, σε συνδυασμό ότι επιδιώκουν να μπουν και στον χώρο των εφημεριδομηχανων δείχνει και λέει πολλά αναφορικά με τους γενικότερους σχεδιασμούς που έχει η συγκεκριμένη επιχείρηση. Πάντως ανεξάρτητα από τα παραπάνω αξίζει να σημειωθεί ότι η «Νίκη Εκδοτική» έχει ενισχύσει το πελατολόγιο της εντάσσοντας πολύ μεγάλους παίκτες στο καρνέ της. Μάλιστα όπως υποστηρίζουν οι διοικούντες το «μαγαζί’ κατά το αμέσως προσεχές διάστημα αναμένεται να ανακοινωθούν και νέες (μεγάλες) συνεργασίες, όχι κατά ανάγκη από τον χώρο του Τύπου.

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου


ΤΑΥΤΟΤΗΤΑ | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΔΗΛΩΣΗ ΣΥΜΜΟΡΦΩΣΗΣ

ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ η αναδημοσίευση, η αναπαραγωγή, ολική, μερική ή περιληπτική ή κατά παράφραση ή διασκευή-απόδοση του περιεχομένου του ιστοτόπου, με οποιονδήποτε τρόπο, μηχανικό, ηλεκτρονικό, φωτοτυπικό, ηχογράφησης ή άλλου, χωρίς προηγούμενη γραπτή άδεια του εκδότη. Νόμος 2121/1993 και κανόνες Διεθνούς Δικαίου που ισχύουν στην Ελλάδα.

Copyright © 2023 Media.gr - Ταχ. Διεύθυνση: Λεωφόρος Ανδρέα Συγγρού 188, 17671, Καλλιθέα Αττικής, Τηλ: 2111091100
Μέλος του

Exit mobile version