Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Τζόνι Ντεπ: Κλινική ψυχολόγος υποστηρίζει ότι η Άμπερ Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας (Φώτο & Βίντεο)

Η υπερασπιστική γραμμή του Τζόνι Ντεπ στη δικαστική μάχη που δίνει με τη σύζυγό του, ‘Αμπερ Χερντ, προσέλαβε κλινική ψυχολόγο για να εξετάσει τη συμπεριφορά της ηθοποιού.

Η Δρ. Σάνον Κάρι, έκανε τη δική της εκτίμηση σχετικά με το άλλοτε παντρεμένο ζευγάρι και κατέληξε στο συμπέρασμα ότι η Χερντ πάσχει από δύο διαταραχές προσωπικότητας. Ένα από τα συμπτώματα που εμφανίζει μάλιστα, είναι η τάση της να μιμείται ανθρώπους με τους οποίους δένεται συναισθηματικά. Αυτό σύμφωνα με την ειδικό, μπορεί να επηρεάσει εκτός από τη συμπεριφορά και τον τρόπο που ντύνεται ο πάσχων ή η πάσχουσα.

Είναι γεγονός ότι οι φωτογραφίες που δείχνουν τη Heard να ντύνεται παρόμοια με τον Ντεπ στη δίκη των ημερών, κάνουν τον γύρο του διαδικτύου, κάτι που δεν ξέφυγε από τον κόσμο των social media.

Σύμφωνα με την Κάρι, η οποία κλήθηκε στα δικαστικά έδρανα από την νομική ομάδα του ηθοποιού, η πάθηση από την οποία θεωρεί ότι πάσχει η Άμπερ Χερντ , ονομάζεται «Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας».

«Μιμούνται στοιχεία της προσωπικότητας των ανθρώπων από τον περίγυρό τους. Τον τρόπο που ντύνονται. Τα ενδιαφέροντά τους. Τον τρόπο που μιλούν», επισήμανε η Κάρι στο δικαστήριο και στη συνέχεια τόνισε ότι η ηθοποιός πάσχει τόσο από Οριακή Διαταραχή Προσωπικότητας αλλά και από Διαταραχή Ιστριονικής Προσωπικότητας. Όσοι πάσχουν από αυτές τις διαταραχές εμφανίζουν την συναισθηματική αστάθεια και έχουν αυξημένη την ανάγκη να μαγνητίζουν το ενδιαφέρον και την προσοχή του περίγυρού τους.

Η ψυχολόγος, κατέληξε επίσης στο συμπέρασμα ότι η Χερντ πάσχει από μετατραυματικό στρες μετά το άδοξο τέλος της σχέσης της με τον Ντεπ, γιατί αισθανόταν τον φόβο της εγκατάλειψης. Οι προσπάθειες που έκανε για να εμποδίσει τον χωρισμό της, θα μπορούσαν να αποβούν μοιραίες.

Τέλος, η Κάρι, υπογράμμισε ότι ένα άτομο σαν τη Χερντ είναι πολύ πιθανό να είναι αρκετά ελκυστικό στην αρχή μίας φιλίας ή μίας σχέσης αλλά σύντομα  «σαπίζει και δείχνει τον πραγματικό του εαυτό».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου