Connect with us

Hi, what are you looking for?

slider

Πάτρα: Εγωκεντρική η Ρούλα Πισπιρίγκου – Ήθελε να είναι το επίκεντρο ( Βίντεο)

Συγκλονισμένο παραμένει το πανελλήνιο μετά τις αποκαλύψεις στην Πάτρα, με κορύφωμα τη σύλληψη της 33χρονης Ρούλας Πισπιρίγκου με την κατηγορία ανθρωποκτονίας εκ προθέσεως της 9χρονης κόρης της Τζωρτζίνας.

Μιλώντας στην εκπομπή «MEGA Καλημέρα», ο Δημήτρης Παπαδημητριάδης, ψυχίατρος, έκανε λόγο για μια γυναίκα εγωκεντρική, που θέλει να βρίσκεται στο επίκεντρο.

«Οι ανθρωποκτονίες γονιών στα παιδιά είναι ένα φαινόμενο διεθνές. Πάντα βρίσκουμε ως παρονομαστή διαταραχές της προσωπικότητας. Θέλουν να έχουν την προσοχή όλων, να βρίσκονται στο επίκεντρο, νιώθουν οι ίδιοι ότι είναι θάματα που θέλουν να εκδικηθούν τον υπόλοιπο κόσμο ή τον σύντροφο που απειλεί ότι θα φύγει».

Πολλές φορές το περιβάλλον γύρω από τα άτομα αυτά δεν αντιλαμβάνεται ή παραλείπει ενέργειες «που γίνονται με μακιαβελικό τρόπο στο παρασκήνιο».

«Πολλές φορές το περιβάλλον έχει παγιδευτεί γιατί πέφτει θύμα της προσωπικότητας του άλλου».

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημητριάδη, τα άτομα με παρόμοιες διαταραχές προσωπικότητας βάζουν τον εαυτό τους στο επίκεντρο και οι πράξεις σκοπεύουν στο να τους καταστήσουν κέντρο της προσοχής.

«Με τον εαυτό του στο επίκεντρο εργαλειοποιεί τα παιδιά».

Όπως λέει ο ψυχίατρος, άτομα σαν τη Ρούλα Πισπιρίγκου έχουν οριακή διαταραχή προσωπικότητας και αστάθεια στο συναίσθημα.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου