Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ελευθερία Αρβανιτάκη: «Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια, φοβόταν τις ουσίες και τις κακές παρέες»

Για τη ζωή της, τα παιδιά της και την καριέρα της στο τραγούδι μίλησε η Ελευθερία Αρβανιτάκη.

Η γνωστή τραγουδίστρια μίλησε στην εκπομπή «Ελένη» και αναφέρθηκε αρχικά, στο πώς αντιμετώπισε η μητέρα της την επιθυμία της να ασχοληθεί με το τραγούδι.

«Η μητέρα μου δεν ήθελε να γίνω τραγουδίστρια, φοβόταν. Φοβόταν και τις ουσίες και τις κακές παρέες. Την καταλάβαινα βέβαια, αλλά ήξερα τι έκανα», είπε χαρακτηριστικά.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον θάνατο του πατέρα της. «Ο πρόωρος θάνατός του πιστεύω πως είχε σχέση με τη ζωή του, που ήταν γεμάτη σκαμπανεβάσματα. Ακολουθούσε το μοντέλο “η γυναίκα στο σπίτι, ο άνδρας στη δουλειά”. Δεν μου άρεσε ποτέ αυτό, με έκανε να σκεφτώ πολύ τη ζωή μίας γυναίκας. Δεν έχω μνήμες από εκείνον, νομίζω ότι ήταν μία άμυνα το να ξεχάσω», ανέφερε.
Όπως είπε αργότερα, έχουν αλλάξει πολλά πράγματα στη ζωή της τα τελευταία χρόνια. «Ό,τι είχα στο μυαλό μου, το πέτυχα, έχω αλλάξει τα τελευταία χρόνια. Σκληραίνεις, όταν πρέπει να διαπραγματευτείς και να ορίσεις τα πράγματα γύρω σου . Στο παρελθόν, είχα πάθη, τώρα δεν θέλω πια. Τα πάθη στον έρωτα σε κάνουν να χάνεις τον εαυτό σου».

Τέλος, αναφέρθηκε στην οικογένειά της κι εξήγησε: «Είναι δύσκολο να έχεις παιδιά και να διαγράφεις ταυτόχρονα μια πορεία. Πότε αδικείται η οικογένειά σου, πότε η τέχνη σου. Προσωπικά, πιστεύω ότι γίνεται οικογένεια με δύο παιδιά. Η καριέρα μου ήταν ένα συναρπαστικό ταξίδι. Αυτό που μένει μετά είναι η χαρά».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου