Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Βασίλης Μπουλούμπασης: «Καρφώνει» παρουσιάστριες που του φέρθηκαν με αγένεια

Για τις διάσημες συνεργασίες που έχει στον καλλιτεχνικό χώρο εώς και σήμερα μίλησε ο Βασίλης Μπουλούμπασης και μάλιστα, δεν δίστασε να «καρφώσει» παρουσιάστριες, οι οποίες του έχουν φερθεί με αγένεια.

Ο γνωστός hair stylist μίλησε στην εκπομπή Happy Day και ξεκαθάρισε αρχικά, ότι στη δουλειά του δεν είναι όλα ρόδινα.

«Υπάρχουν κάποιες καταστάσεις με ανθρώπους που έχω συνεργαστεί για πάρα πολλά χρόνια και δεν άκουσα τελικά, αυτό που ήθελα να ακούσω. Νιώθω ότι μία εκπομπή δεν βασίζεται σε έναν παρουσιαστή ή μία παρουσιάστρια που τυχαίνει να είναι γνωστή. Μία εκπομπή ανήκει σε όλο το σύνολο που δουλεύει. Νιώθω αχαριστία από μερικούς επώνυμους. Έχω δει κακές συμπεριφορές από κάποιους ανθρώπους, απότομες και αγενείς. Όλοι άνθρωποι είμαστε», είπε χαρακτηριστικά.

Όπως ανέφερε στη συνέχεια, σε τέτοιες περιπτώσεις διακόπτει κάθε συνεργασία, χωρίς δεύτερη σκέψη.

«Αν αρχίσεις να μου φέρεσαι άσχημα, εκεί θα λήξω τη συνεργασία, εγώ δεν συμπεριφέρομαι άσχημα γενικώς. Δεν μου αρέσει, όταν είμαι με μία παρουσιάστρια για πολλά χρόνια, να βάζει λόγια σε μία άλλη. Δεν μπορείς να πεις ότι σταμάτησες τον Μπουλούμπαση, γιατί δεν σου άρεσε και να λες ότι ήταν δική σου επιλογή. Ήταν επιλογή σου να τον έχεις 5-10 χρόνια, ξαφνικά στα πέντε χρόνια σταμάτησε να σου αρέσει;», δήλωσε ο κομμωτής.

Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στη συνεργασία του στη Δέσποινα Βανδή. «Είναι στην καλύτερή της φάση, είναι χαρούμενη κι ευχάριστη. Έτσι κι αλλιώς, σαν άνθρωπος είναι πολύ καλό παιδί, κυρία και ευγενική πάντοτε. Δεν προσβάλλει ανθρώπους, είναι πολύ σωστή», ανέφερε.

Τέλος, δήλωσε πως οι δύο αγαπημένες του συνεργασίες είναι με τη Φαίη Σκορδά και την Έλενα Χριστοπούλου.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου