Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Κουτσελίνη για τους γονείς των 3 κοριτσιών στη Πάτρα: Αναγκάστηκαν να απολογηθούν αντί να πενθήσουν

Η Ζήνα Κουτσελίνη μίλησε στην εκπομπή Happy Day για τη συνέντευξη που έδωσαν οι γονείς των τριών κοριτσιών που έχασαν τη ζωή τους στη Πάτρα.

Αρχικά η Ζήνα Κουτσελίνη ανέφερε για τη συνέντευξη στην εκπομπή, Αλήθειες με τη Ζήνα: «πολλά ειπώθηκαν για τη χθεσινή συνέντευξη. Πολλοί άνθρωποι είπαν για τα μαλλιά της μαμάς ή για την ψυχραιμία του ζευγαριού. Κάθε άνθρωπος πενθεί διαφορετικά. Αυτή η γυναίκα έβαλε αφρό στα μαλλιά της… Αυτοί οι άνθρωποι αναγκάστηκαν να μιλήσουν να απολογηθούν αντί να πενθήσουν. Μάλιστα μας ζήτησαν να μην δείξουμε τα παιδιά τους, τα πρόσωπά τους ούτε θολωμένα. Ήταν κάθετοι σε αυτό. Ήθελαν να μιλήσουν, να απολογηθούν».

Και η δημοσιογράφος υπογράμμισε ότι η συνέντευξη ήταν αμοντάριστη και πως δεν κόπηκε τίποτα.

Και πρόσθεσε: «Η σιωπή για κάποιους ανθρώπους είναι ενοχή. Έχουμε ένα μέσο και τοποθετούμαστε… Επειδή όλο αυτό το διάστημα δεν απαντούσε η μητέρα, βγήκε και μίλησε για όλη τη διαδρομή. Είπε κάποια πράγματα ιατρικά που εγώ δεν μπορώ τα ελέγξω. Οι ιατροδικαστές που έχουν αναλάβει την υπόθεση έχουν ένα απαγορευτικό να μιλούν στα Μέσα για ότι έχει συμβεί. Για εμένα αυτή η συνέντευξη ήταν μια πρώτη κατάθεση δική τους για το πώς βίωσαν τον θάνατο των παιδιών τους. Και θέλω να πω πως δεν το μετάνιωσαν για αυτή τη συνέντευξη. Η μαμά έχει μια μορφή ανακούφισης μέσα της μετά την εκπομπή γιατί είχε μηνύματα συμπαράστασης από τον κόσμο. Και ο σύζυγός της επίσης».

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου