Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Το θέατρο στη… κρίση του κορωνοϊού (Βίντεο)

Ηθοποιοί και θεατές της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους» μίλησαν στο «Τι λες τώρα!» για τον κορωνοϊό που «χτύπησε» το θέατρο.

Για τις συνθήκες που βιώνουν μέσα στα θέατρα την εποχή του κορωνοϊού μίλησαν οι ηθοποιοί της παράστασης «Σεσουάρ για δολοφόνους», ενώ οι θεατές αναφέρθηκαν στους παράγοντες που κρίνουν το αν θα παρακολουθήσουν μια παράσταση.

Όπως τόνισαν οι θεατές, τα μέτρα που έχουν θεσπιστεί και τηρούνται είναι αρκετά για να τους κάνουν να επιλέξουν να βρεθούν στο θέατρο και να παρακολουθήσουν μια παράσταση από κοντά, καθώς αισθάνονται ασφαλείς, ενώ σημειώνουν πως αξίζει να στηριχθεί η κοινότητα των ηθοποιών που «χτυπήθηκε» αρκετά από την πανδημία.

Από την πλευρά τους οι ηθοποιοί νιώθουν και οι ίδιοι ασφαλείς. «Το θέατρο είναι ένας υπερβολικά ασφαλής χώρος για να έρχεται κάποιος» τόνισε ο Δημήτρης Μακαλιάς, ενώ ο Ζήσης Ρούμπος σημείωσε πως οι ηθοποιοί είχαν μεγάλο άγχος για τον πως θα εξελιχθεί η χρονιά όταν ξεκίνησε η σεζόν.

«Ο κόσμος έρχεται στην παράστασή μας και νιώθω ότι δεν φοβάται καθόλου. Και γω δεν φοβάμαι καθόλου» πρόσθεσε η Τζένη Θεωνά.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου