Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Αρραβωνιάστηκε η Δήμητρα Αλεξανδράκη

Στο πλατό της «Super Κατερίνα» βρέθηκε το πρωί της Πέμπτης 6/1 η Δήμητρα Αλεξανδράκη. Η οικοδέσποινα της εκπομπής παρατήρησε στο αριστερό χέρι της μία βέρα. Τότε η Δήμητρα Αλεξανδράκη ανακοίνωσε ότι η ίδια και ο σύντροφός της αντάλλαξαν βέρες ανήμερα των Χριστουγέννων!

Μάλιστα, η μελαχρινή καλλονή δεν δίστασε να αναφέρει ότι εκείνη αγόρασε τις βέρες και τις έκανε δώρο στον μέλλοντα σύζυγό της. Σημειώνεται ότι είχε δεχθεί πρόταση γάμου από τον καλό της το καλοκαίρι 2021 και εκείνη είχε πει το πολυπόθητο «ναι».

«Η αλήθεια είναι πως ανταλλάξαμε βέρες με τον καλό μου τα Χριστούγεννα, που ήμασταν όλοι μαζί. Η αλήθεια είναι πως ο άντρας μου μού έκανε πρόταση γάμου το καλοκαίρι με το μονόπετρο. Και εγώ ήθελα φέτος να Χριστούγεννα, που θα ήμασταν μαζί όλη η οικογένεια, να του κάνω δώρο τις βέρες. Το κανόνιζα δύο μήνες. Και την ώρα που έβγαζα τις βέρες ήταν στην τουαλέτα, ρε γαμώτο. Και βγαίνει έξω και φιλιόμασταν όλοι. Χάρηκε και η πεθερά. Αγκαλιαστήκαμε, φιληθήκαμε» τόνισε, ενθουσιασμένη, η Δήμητρα Αλεξανδράκη, με το χαμόγελο να μην φεύγει από τα χείλη της.

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου