Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Ιλένια Ουίλιαμς: Τι απαντά στις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη και οι σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο

Στην κάμερα του Πρω1νού και τον Γρηγόρη Μπάκα μίλησε σήμερα το πρωί (5/1) η Ιλένια Ουλίαμς.

Μέσα σ’ όλα, η ίδια μίλησε για τη νέα της περιπέτεια με τον κορωνοϊό, τις φήμες που την θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη, αλλά και για τις σχέσεις με τον Δημήτρη Ουγγαρέζο μετά τον χωρισμό.

«Ξέρω πως κόλλησα. Ήταν μια κοπέλα στο μαγαζί που εμφανιζόμασταν που είχε κορωνοϊό και πως έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και χάλασε το μικρόφωνο μου και πήρα το δικό της», είπε αρχικά η Ιλένια Ουίλιαμς για την περιπέτειά της με τον κορωνοϊό.

Για τις φήμες που τη θέλουν ζευγάρι με τον Θοδωρή Φέρρη επειδή νόσησαν και οι δύο για δεύτερη φορά κορωνοϊό ταυτόχρονα, η ίδια τόνισε ότι «δεν σημαίνει τίποτα που νοσήσαμε μαζί. Μαζί με εμένα ανακοινωθήκαν και 40.000 κρούσματα. Ποτέ δεν ήμασταν μαζί. Η φωτογραφία που κυκλοφορεί, ήταν μετά τη συνεργασία μας. Πήγα με την παρέα μου εκεί και αυτό. Δεν είναι ωραίο».

Για τις σχέσεις που έχει σήμερα με τον πρώην σύντροφό της, Δημήτρη Ουγγαρέζο, είπε: «Έχει μια ξεχωριστή θέση στην καρδιά μου. Κάναμε καιρό να μιλήσουμε αφού χωρίσαμε, αλλά δεν έχω σταματήσει μα τον αγαπάω. Είναι σαν ένα μέλος της οικογένειας μου και για μένα για την οικογένεια μου. Έχουμε μοιραστεί πέντε χρόνια μαζί».

 

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου