Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Το δίδυµο του «Mega Star», Αντώνης ∆ηµητριάδης και Κόνι Μεταξά αποκαλύπτονται στο «Secret»

Παρουσιάζουν τη µακροβιότερη µουσική εκποµπή της ελληνικής τηλεόρασης, το «Mega Star» , κάθε Σάββατο στις 16.30. Είναι το πιο ανατρεπτικό δίδυµο, που έχει πολλές διαφορές, αλλά ταιριάζει απόλυτα. Η εκκεντρική και ταλαντούχα Κόνι Μεταξά και ο καταξιωµένος d.j. σε Ελλάδα και εξωτερικό Αντώνης ∆ηµητριάδης µιλούν στο «Secret» και δίνουν καυτές απαντήσεις.

Αντώνη, πώς θα αλλάξει η χρονιά για σένα;
Το 2022 µε βρίσκει όπως τα τελευταία 25 χρόνια, πίσω από τα decks, κάνοντας αυτό που αγαπώ. Με βρίσκει µε την οικογένειά µου, µε φίλους, µε εκποµπές στο Mega, µε υγεία και νιώθω ευγνώµων.

Αντώνη, τι… δηλώνεις;
Στην Ελλάδα ό,τι δηλώσεις είσαι (γέλια). Είµαι d.j. Εγώ αυτό τίµησα, από εκεί ξεκίνησα και έφτασα όπου έφτασα. Και, αν δεν υπάρξει η τηλεόραση, πάλι d.j. δεν θα είµαι; Πόσο θα συνεχίσω; Αν αυτό που κάνεις δεν προσβάλλει και το κάνεις καλά, πηγαίνεις όσο αντέξεις και γουστάρεις.

Τι είναι το «Mega Star» για εσένα;
Κόνι: Το «Mega Star» είναι µία από τις πιο θρυλικές εκποµπές της ελληνικής τηλεόρασης και χαίροµαι που την παρουσιάζουµε. Αν και είναι η πρώτη µου φορά στο τιµόνι της παρουσίασης, το ότι έχω δίπλα µου τον Αντώνη µε κάνει να νιώθω σιγουριά. Για εµένα το «Mega Star» είναι σίγουρα παρέα και ένας τρόπος να έρθουµε όλοι πιο κοντά µέσα από τη µουσική και την τηλεόραση.

Τα νούµερα τα κοιτάτε;
Κόνι: Εµένα ποτέ δεν µε ενδιέφεραν τα νούµερα. Ούτε στο YouTube ούτε στο Instagram. Αυτό που µε ενδιαφέρει είναι να µου αρέσει εµένα το αποτέλεσµα και έτσι µετά θέλω να πιστεύω ότι θα αρέσει και στον κόσµο. Τουλάχιστον σε κάποιους. Το θέµα είναι να αισθάνεσαι περήφανος για αυτό που κάνεις και να κάνεις την εξής ερώτηση στον εαυτό σου: «Εσύ θα το έβλεπες;».

Είχες καθόλου άγχος λόγω του ότι είναι µια ιστορική εκποµπή στο Mega;
Αντώνης: Hξερα πως θα αντιµετωπίσω µια δύσκολη κατάσταση, γιατί στην εποχή µας δεν περιµένει κανείς την τηλεόραση για να ενηµερωθεί. Υπάρχουν δεκάδες πλατφόρµες από όπου µπορεί ο άλλος από το πρωί να µάθει τα µουσικά νέα. Οπότε αποφάσισα να κινηθώ γύρω από πράγµατα που αφορούν τη µουσική, αλλά µε κάτι πιο έξυπνο να δώσω µια άλλη πληροφορία, που δεν µπορεί ο άλλος να τη βρει τόσο εύκολα. Σε όλες τις συνεντεύξεις πηγαίνω ως d.j., ως Αντώνης.

Μεταξύ σας υπάρχει χηµεία;
Κόνι: Σοκαριστικά ναι. Πολύ περισσότερο από αυτό που περίµενα, τουλάχιστον εγώ. Ο Αντώνης καταλαβαίνει το χιούµορ, το σηκώνει όταν τον πειράζω και, πάνω από όλα, είναι «µπετόν». Από την ηµέρα που τον γνώρισα, ο ίδιος και η οικογένειά του µε στηρίζουν σαν δική µου οικογένεια.
Αντώνης: Η Κόνι είναι ένας άνθρωπος που τσαλακώνεται ο ίδιος στην κάµερα και στην καθηµερινότητα και τον άλλον τον κάνει «σκουπίδι». Εµένα µε έχει περάσει από κόσκινο, και live µάλιστα, αλλά το κάνει µε τέτοιον τρόπο που, και να σε βρίσει, θα γελάσεις. Είναι πολύ έξυπνη, αγαπά τη µουσική, είναι ηθοποιός, είναι performer… Εχουµε ταιριάξει, κάνουµε πολλά µαζί. Εµφανιστήκαµε στα «MΑD Walk», είµαστε µαζί και στο Μy Radio 104,6, στο Top 20, και όλο αυτό είναι πολύ δηµιουργικό.

Κόνι, πες µου ένα στοιχείο του Αντώνη που σου αρέσει.
Πρώτον, του αρέσει το χιούµορ µου, άρα τον συµπαθώ… Χα, χα! Μου αρέσει που έχει µεγάλα όνειρα και κάνει τα πάντα για να τα πετύχει. Πιστεύει στους άλλους και βοηθάει ακόµα και τον κόσµο που δεν γνωρίζει προσωπικά. Πάνω από όλα, όµως, έχει ψυχή παιδιού και αυτό το βγάζει και στη δουλειά του, αλλά και στην παρέα.

Κόνι, θα ντυθείς νυφούλα µέσα στο 2022;
Οχι!

Πώς ήρθε το «Σπίτι µε το Mega»;
Πήγα αρχικά για το γύρισµα, για να είµαι δίπλα στον Αντώνη. Εγινε ένας χαµός, όλα ήταν παραπάνω από άψογα και µου είπε η διοίκηση να αναλάβω την καλλιτεχνική επιµέλεια. Ετσι, εξωτερίκευσα όλη τη γνώση µου πάνω στη µουσική και τη δηµιουργικότητά µου στο «Σπίτι µε το Mega» και έσκυψα πάνω σε αυτό µε σεβασµό, καθώς είναι το πρώτο παιδί του νέου Mega.

 

Δημοσιεύτηκε στο Secret των «Παραπολιτικών» στις 30 Δεκεμβρίου 2021

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου