Connect with us

Hi, what are you looking for?

Video

Μάρα Δαρμουσλή: Έζησα σεξουαλική παρενόχληση ως μοντέλο στο Παρίσι (Βίντεο)

Στην κάμερα της εκπομπής «Happy Day» παραχώρησε συνέντευξη την Δευτέρα 27 Δεκεμβρίου η Μάρα Δαρμουσλή, η οποία διανύει μία από τις πιο όμορφες φάσεις της ζωής της. Και αυτό γιατί είναι έγκυος στο δεύτερο παιδάκι της, το οποίο, όπως αποκάλυψε η ίδια, είναι αγοράκι!

Η Μάρα Δαρμουσλή δεν δίστασε να ανοίξει την καρδιά της, γνωστοποιώντας τη σεξουαλική παρενόχληση που βίωσε στο χώρο του μόντελινγκ στο παρελθόν, όταν βρισκόταν για δουλειά στο Παρίσι. «Το έζησα στον χώρο της μόδας χειροπιαστά. Ο άνθρωπος ο συγκεκριμένος το έκανε κατ’ εξακολούθηση, το έκανε συστηματικά σε όλα τα νέα κορίτσια. Στο Παρίσι συνέβη. Το έκανε και σε πολύ μεγάλα ονόματα, που αυτή τη στιγμή είναι στα κορυφαία της μόδας. Όταν αυτά τα κορίτσια πρωτοήρθαν στο Παρίσι κάνοντας το τεστ με αυτόν τον φωτογράφο, τους έβαζε χέρι. Το έκανε και σε μένα, αλλά εγώ ξεκινάω με μία άλλη ηθική και οικογενειακή παιδεία. Μου ήταν πρωτοφανές και απαράδεκτο» δήλωσε.

«Δεν είχα ιδέα. Ήμασταν οι δυο μας. Ξαφνικά πήγε να μου βάλει λάδι, επειδή αυτό ήταν το concept και έβαλε το χέρι του πιο βαθιά και αντέδρασα. Μου ξέφυγε στα ελληνικά και του είπε: “Τι κάνεις ρε …”. Σηκώθηκα, έφυγα και σκεπτόμενη ότι ο λογος του ήταν ενάντια στον δικό μου, πήγα κατευθείαν στο γραφείο και στην head booker, που ήταν Αμερικανίδα και πιο αυστηρή σε τέτοια θέματα. Είχε μηδέν ανοχή σε όλα αυτά. Όταν της το είπα, την είδα που κιτρίνισε, γιατί είχε στείλει άπειρα κορίτσια εκεί. Μιλάμε για τρυφερές ηλικίες 15-16. Σοκαρίστηκε. Από εκεί και πέρα, συγκεντρώνοντας όλα τα κορίτσια και μιλώντας μαζί τους, μάζεψε στοιχεία και μαρτυρίες, έγινε αγωγή, ακολούθησε δικαστήριο, χωρίς εμείς να πρέπει να εμπλακούμε παραπάνω» εξομολογήθηκε το επιτυχημένο μοντέλο και όμορφη ηθοποιός.

 

Δείτε το βίντεο:

 

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου