Connect with us

Hi, what are you looking for?

Ελλάδα

Η Τζένη Καζάκου ποζάρει «χτυπημένη» στο Instagram και στέλνει ένα δυνατό μήνυμα για τη βία κατά των γυναικών

Μία φωτογράφιση με ιδιαίτερο νόημα έκανε η Τζένη Καζάκου και αποφάσισε να στείλει το δικό της μήνυμα στις γυναίκες.

Η κόρη του Κωνσταντίνου Καζάκου και της Τάνιας Τρύπη που πρωταγωνιστεί στη νέα σειρά του MEGA «Συμπέθεροι απ’ τα Τίρανα», ανάρτησε μία φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, όπου φαίνεται κακοποιημένη.

Κάτω από αυτή έγραψε μία μακροσκελή λεζάντα, επιλέγοντας κάποιους στίχους από το τραγούδι της Sadahzinia με τίτλο «Κατά λάθος προσευχή» και στέλνοντας έτσι ένα δυνατό μήνυμα σχετικά με την κακοποίηση που υφίστανται καθημερινά τόσες γυναίκες.

Συγκεκριμένα, έγραψε: «Κάπου γεννιούνται κορίτσια και μεγαλώνουν νωρίς κι αν δε το πω, κι αν δε το πεις δε θα το μάθει κανείς. Κάπου φιλιώνουν γιαγιάδες με τη δροσιά της σιωπής τα είδαν όλα πια και τι να τους πεις. Κάπου ζούνε μανάδες με ραμμένο το στόμα. Θαμμένες ζωντανές από χρόνια και κάπου αλλού πεθαίνουν νεράιδες ακόμα. Κάπου είδα γυναίκες με λυμένα μαλλιά να ψάχνουν τα παιδιά τους σε πλατείες και να ρωτάν με τα μάτια χωρίς να βγάζουν μιλιά ξόδεψε πάνω τους ο κόσμος αμαρτίες. Κάπου τις όμορφες τις κρύβουν με μαντήλες να μη τους κλέψει μια ματιά ούτε ο ήλιος, το φως και συ δεν άκουσες δεν είδες όλα μας τα παν και τα μάθαμε αλλιώς. Κάπου τις είδα να περνάνε στην πρώτη γραμμή μ’ άσπρη ποδιά σαν αγγέλοι να γιάνουνε τη πληγή, είδα με πείσμα να ζητούν όσα η ζωή δεν έχει φέρει με τα όνειρά τους να οδηγούν της ιστορίας το χέρι. Μα ήτανε λίγες εκείνες και δε θα φτάσουν να μαζέψουν τις μνήμες, να τις δικάσουν είναι πιο λίγες κι οι λέξεις που έχω μαζέψει στο στόμα κι από αγάπη τολμάω και γράφω ακόμα. Μάνα και κόρη και νεράιδα ξωτικιά μαύρα μάτια, χέρια λευκά, ζεστή αγκαλιά λες και σας έβρεξε ο ουρανός ολόδροση βροχή πήγα τραγούδι να σας πω και βγήκε προσευχή».

Δείτε τη δημοσίευση:
🥀🥀🥀

Δείτε επίσης

MediaNews

Ποια τεχνικά προβλήματα έχουν προκύψει;

Reality

Αυτή αποτελεί και την 5η κατά σειρά αποβολή στο ριάλιτι επιβίωσης

Τηλεόραση

Για τη μεσημεριανή ζώνη καθημερινά ή την πρωινή του Σαββατοκύριακου